Videoproducties

Full service videoproducties zoals bedrijfsvideo's, promotievideo's en social media

Full service videoproducties

Wij combineren onze ervaring en passie voor videografie en fotografie met kwalitatief hoogwaardige luchtopnames. Hiermee leveren wij onze klanten doeltreffende bedrijfsvideo’s en promotievideo’s om op alle beschikbare mediums met de wereld te kunnen delen. Wil je meer weten of onze full service videoproducties? Bel of mail ons gerust.

Pre-Productie
In de pre-productie gaan wij een gesprek met je aan waarin al jouw wensen worden besproken. Het is uiteindelijk de bedoeling samen tot een algemeen plan van aanpak te komen. Nadat alle belangrijke punten zijn besproken gaan wij voor je aan de slag. Met de besproken informatie maken wij een storyboard waarin jouw doelstellingen worden verwerkt. Zodra wij hiermee klaar zijn wordt deze gepresenteerd.

Productie
Nadat het storyboard of script is gepresenteerd en wij van jouw een goedkeuring hebben ontvangen worden er één of meerdere productie dagen ingepland. Omdat er al veel voorwerk is verricht en de nodige zaken voorbereid zijnzullen de draaidag(en) soepel verlopen. Ons team zal zorgdragen dat alle geplande opnames met de gewenste kwaliteit worden gemaakt. 

Postproductie
Zodra alle opnames klaar zijn beginnen we met de postproductie. De opnames worden uitgezocht en de beste opnames worden geselecteerd. Daarna gaan wij, mits dat nodig is, opzoek naar passende ondersteunende muziek voor de video. Het kan zijn dat een voice-over nodig is. In dat geval zal dit tijdens de pre-productie met je besproken worden.

Levering
Als wij de montage af hebben nemen wij weer contact met je op en wordt deze via een afgeschermde pagina aan je getoond. Via deze pagina kun je middels een handige online ‘tag’ tool direct feedback in de shots plaatsen. De eerste 2 feedback ronden krijg je er van ons altijd standaard bij (dit geldt niet voor grote structurele aanpassingen)

×

 

WhatsApp nu met ons!

×