VIDEOPRODUCTIES

Maak indruk, verbaas en verras je publiek met spraakmakende videoproducties!

Met behulp van innovatieve dynamische film technieken maken wij bedrijfsvideo’s, promotie video’s en infomercials waarmee je, je als bedrijf kunt onderscheiden.

Wij maken de creatieve vertaalslag van sprekende beelden naar doeltreffende  videoproducties. Aeriallive maakt ondermeer gebruik van video drones, een portable crane en steadycams. Alle deze technieken dragen een steentje bij aan een professionele presentatie van jou bedrijf en projecten.

De videoproducties van Aeriallive maken indruk

Jou video in paar stappen

Pre-Productie
In de pre-productie gaan wij een gesprek met u aan waarin al uw wensen worden besproken. Het is uiteindelijk de bedoeling samen tot een algemeen plan van aanpak te komen. Nadat alle belangrijke punten zijn besproken gaan wij voor u aan de slag. Met de besproken informatie maken wij een storyboard waarin uw doelstellingen worden verwerkt. Zodra wij hiermee klaar zijn wordt deze aan u gepresenteerd.

Productie
Nadat het storyboard is gepresenteerd en wij van jullie een goedkeuring hebben ontvangen worden er één of meerder productie dagen ingepland. Omdat er al veel voorwerk is verricht en de nodige zaken zijn voorbereid zullen de draaidag(en) soepel verlopen. Ons team zal zorgdragen dat alle geplande opnames met de gewenste kwaliteit worden gemaakt.

Postproductie
Zodra alle opnames klaar zijn beginnen we met de postproductie. De opnames worden uitgezocht en de beste opnames worden geselecteerd. Daarna gaan we, mits dat nodig is, opzoek naar passende ondersteunende muziek voor de videoproductie. Het kan zijn dat een voice-over nodig is. In dat geval zal dit tijdens de pre-productie al met u besproken zijn.

Postproductie
Zodra alle opnames klaar zijn beginnen we met de postproductie. De opnames worden uitgezocht en de beste shots worden geselecteerd. Indien nodig gaan we opzoek naar sfeervolle muziek en doen we de color-grading. Het kan zijn dat een voice-over nodig is voor uw videoproductie, en in dat geval zal dit tijdens de pre-productie al met u besproken zijn.

Als wij de gehele montage af hebben nemen wij weer contact met je op en wordt deze via een afgeschermde pagina aan je getoond. Via deze pagina kun je middels een handige online ‘tag’ tool direct feedback in de shots plaatsen. De eerste feedback ronde krijgt u er van ons altijd standaard bij (dit geldt niet voor grote structurele aanpassingen)

×