ROC CERTIFICERING

Om in Nederland voor commerciële doeleinde luchtfoto’s en luchtvideo’s met een drone te mogen maken moet de piloot een speciale drone vlieg opleiding genoten hebben en over ontheffingen en vergunningen beschikken. Daarnaast moeten de zwaardere drones gekeurd worden en alle drones minimaal verzekerd zijn tegen schade aan derden.

Aeriallive Productions beschikt over de benodigde opleiding, vergunningen en verzekeringen. Zo ben je er zeker van dat de opnames veilig verlopen.

ROC Certificering

Aeriallive is een volledig gecertificeerd ROC drone bedrijf.
Samen met onze RPA-L  piloten verzorgen wij veilig en legaal drone luchten uit boven Nederland en zijn wij ook in het buitenland inzetbaar.

Ligt de vlucht locatie nabij een luchthaven of binnen een gesloten bebouwing? Geen probleem, in veel gevallen kunnen wij ook daar drone vluchten uitvoeren, echter liggen de kosten dan hoger.

U BENT VERZEKERD

Onze drones en ons bedrijf beschikken over een WA-verzekering die je opdrachten verzekeren tegen schade aan derden. Zo kun je zonder verrassingen, met een gerust hart een opdracht door ons laten uitvoeren.

HOE & WAAR?

  • Boven aaneengesloten bebouwing
  • Over wegen < 80 km/h vliegen
  • Over industrie, vaartuigen, voertuigen en kunstwerken;
  • Nabij luchthavens (CTR) met vluchtplan LVNL en RT Com
  • > 120m (in sommige gevallen tot max 260m AGL)