VEILIGHEID & CERTIFICERING

Om in Nederland voor commerciële doeleinde luchtfoto’s en luchtvideo’s met een drone te mogen maken moet de piloot een speciale drone vlieg opleiding genoten hebben en over ontheffingen en vergunningen beschikken. Daarnaast moeten de zwaardere drones gekeurd worden en alle drones minimaal verzekerd zijn tegen schade aan derden.

Aeriallive Productions beschikt over de benodigde opleiding, vergunningen en verzekeringen. Zo ben je er zeker van dat de opnames veilig verlopen.

ROC Certificering

Samen met onze RPA-L ROC gecertificeerde piloten verzorgen wij veilig en legaal drone luchten uit boven Nederland en zijn wij ook in het buitenland inzetbaar.

Ligt jou locatie in de buurt van een luchthaven of binnen aan een gesloten bebouwing? Geen probleem, in veel gevallen kunnen wij ook daar drone vluchten uitvoeren, echter liggen de kosten dan wat hoger.

U BENT VERZEKERD

Onze drones en ons bedrijf beschikken over een WA-verzekering die je opdrachten verzekeren tegen schade aan derden. Zo kun je zonder verrassingen, met een gerust hart een opdracht door ons laten uitvoeren.

HOE & WAAR?

< 50m & < 120m hoog.
> 50m van: menigten, aaneengesloten bebouwing, wegen > 80 km/h.
> 50m van: industrie, vaartuigen, voertuigen, kunstwerken en spoorlijnen.
> 15km van luchthavens