Drone opnames vastgoed

Luchtfoto’s en drone video’s van vastgoed projecten laten maken? Aeriallive biedt een uitgebreidt pakket aan diensten die de verkoop van jouw projecten bevorderen. Ons professioneel en ervaren team staat altijd voor je klaar.

Verrijk jouw vastgoed portfolio als makelaar of projectontwikkelaar
Een nieuw appartementencomplex, kantoorgebouw of landgoed wordt aantrekkelijk en duidelijk vastgelegd zodat jouw klanten zich een beter beeld van jouw vastgoedprojecten kunnen vormen. Bij het maken van luchtopnames combineren wij globale overzichten met gedetailleerde beelden vanaf lagere hoogtes. De luchtfoto’s en luchtvideo’s geven een onmiskenbare meerwaarde aan vastgoed portfolio’s en bevorderen de verkoop.

Promoot jouw terrein met indrukwekkende luchtfoto’s en luchtvideo’s.
Jouw resort, golfbaan, hotel, sportcomplex of pretpark wordt vanuit de lucht vastgelegd zodat je aantrekkelijke beelden krijgt die je kunt inzetten voor commerciële doeleinden. Ook kun je bijzondere historische gebouwen op indrukwekkende wijze laten vastleggen om meer bezoekers te trekken.

Luchtfoto

360° virtual tours
360 ° virtuele tours zijn een uitstekend hulpmiddel om de gebruikerservaring van uw website te verbeteren. 360 virtuele tours zijn niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar ze kunnen ook zorgen voor een extra visuele stimulans om de verkoop van jouw vastgoed projecten te versnellen.

Promotievideo’s en exclusieve 360 panorama’s
Wij maken ook promotievideo’s waarbij alle highlights in beeld worden gebracht, zowel vanuit de lucht als de grond. Om uw presentaties nog meer inhoud en sfeer te geven, kun je ons ook inzetten voor het maken van panorama’s van 360, 180 en 90 graden.

Uniek bij ons zijn de combinaties die wij kunnen maken tussen 360° luchtfoto’s en interieur. Zo krijgt de bezoeker van je virtual tours een indrukwekkende beleving van zowel de omgeving als het interieur van jouw vastgoed projecten.

Transcend Cruises
Het Scheepvaartmuseum Amsterdam
Amsterdam Central Station
Brouwersgracht Amsterdam
Arbon
Luchtfoto Rembrandt toren Amsterdam & Amstel
Luchtfoto Kop van Zuid, Rotterdam
Drone opnames Den Haag
Offshore luchtfotografie
Kincardine Off Shore
×