Europees 'specific' gecertificeerd drone bedrijf

EASA EU Specific certificering

Aeriallive Productions is een gecertificeerd drone bedrijf dat beschikt over een Europees ‘SPECIFIC’ vergunning. Deze ‘SPECIFIC’ categorie vergunning stelt ons instaat drone vluchten nabij luchthavens, boven aaneengesloten bebouwing en havengebieden te maken. Daarnaast hebben wij een aanvullende buiten UDP (universal daytime period) ontheffing om ook ‘s nachts te mogen vliegen. Ons team heeft kennis van de huidige regelgeving en houdt veranderingen nauwlettend in de gaten. Aeriallive Productions is één van de weinige drone bedrijven die bijna overal in Europa drone opnames mag maken. 

Verzekering

Onze drone vluchten zijn verzekerd tot een schadebedrag van maximaal € 5.000.000. Onze verzekering dekt zowel materiële schade als schade als gevolg van lichamelijk letsel. Zo kun je zonder verrassingen, met een gerust hart een opdracht door ons laten uitvoeren.

Handboek & veiligheid

Om up to date te blijven met de regelgeving en veiligheidsvoorschriften werken wij samen met Droneconsultency. Droneconsultency begeleidt operators bij het schrijven van operationele handboeken, geeft cursussen en fungeert indien nodig als brug tussen operators en de autoriteiten.

Bijzondere mogelijkheden

Een Specific EU licence geeft je veiligheid

Vluchtplanning 'specific'

lines.png

Voorafgaand aan iedere drone opdracht binnen de specific categorie maken wij een uitgebreid vluchtplan met een risico analyse.  Zo brengen wij alle mogelijke risico’s in kaart. Als vluchten binnen een CTR (gecontroleerd luchtruim) vallen moet er eerst toestemming van de luchtverkeersleiding verkregen worden. Binnen civiele luchthavens zoals Schiphol, Rotterdam/The Hague Airport en Maastricht staan wij tijdens de drone vlucht met behulp van (RT) Radio Telecommunicatie in directe verbinding met de luchtverkeersleiding. Wij zorgen ervoor dat alles netjes op orde is. 

×

 

WhatsApp nu met ons!

×