SPECIFIC EU drone licentie

Ben je opzoek naar een SPECIFIC EU gecertificeerd drone bedrijf die ook nabij civiele & militaire luchthavens, havengebieden, offshore of binnen aaneengesloten bebouwing mag vliegen? Laat het ons dan weten!

Om in Nederland drone opnames te mogen maken moet de piloot een opleiding genoten hebben en over de juiste papieren beschikken. Professionele drones moeten gekeurd zijn en minimaal verzekerd zijn tegen schade aan derden.

Aeriallive Productions beschikt over een SPECIFIC licentie met uitgebreide ontheffingen. Deze maken het mogelijk nabij luchthavens, boven bebouwing of over wegen te vliegen.
Naast de benodigde papieren en professionele drone apparatuur zorgen zij voor een vluchtplan en risico analyse. Je bent er dus zeker van dat de opnames veilig zullen verlopen!

SPECIFIC EU licensed

Aeriallive is een drone bedrijf met SPECIFIC EU licentie.
Samen met onze gecertificeerde piloten verzorgen wij veilig en legaal drone luchten uit boven Nederland en zijn wij ook in het buitenland inzetbaar.

Ligt de vlucht locatie nabij een luchthaven of binnen een gesloten bebouwing? Geen probleem, in veel gevallen kunnen wij ook daar drone vluchten uitvoeren.

U BENT VERZEKERD

Onze drones beschikken over een verzekering die eventuele schade tot € 1.300.000 dekt. Zo kun je zonder verrassingen, met een gerust hart een opdracht door ons laten uitvoeren.

HOE & WAAR?

  • Boven aaneengesloten bebouwing
  • Over wegen < 80 km/h vliegen
  • Over industrie, vaartuigen, voertuigen en kunstwerken;
  • Nabij luchthavens (CTR) met vluchtplan LVNL en RT Com
  • > 120m (in sommige gevallen tot max 260m AGL)

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:30