SPECIFIC EU drone licentie

Wie met een drone dichtbij luchthavens of boven aaneengesloten bebouwing wilt vliegen heeft daarvoor, naast een vliegbewijs, ook aanvullende vergunningen en ontheffingen nodig.

Om in Nederland drone opnames te mogen maken moet de drone piloot in het bezit van een vliegbewijs zijn. Maar er zijn ook veel plekken in Nederland waar je over aanvullende vergunningen en ontheffingen moet beschikken om te mogen vliegen.

Zo beschikt Aeriallive de meest uitgebreide SPECIFIC certificering die we uitgebreid hebben met een aantal ontheffingen. Deze extra ontheffingen maken het mogelijk nabij luchthavens, boven bebouwing of over wegen te vliegen.
Naast de benodigde papieren en professionele drone apparatuur zorgen zij voor een vluchtplan en risico analyse. Je bent er dus zeker van dat de opnames veilig zullen verlopen!

SPECIFIC EU GECERTIFICEERD

Aeriallive is een drone bedrijf met SPECIFIC EU licentie.
Samen met onze gecertificeerde piloten verzorgen wij veilig en legaal drone luchten uit boven Nederland en zijn wij ook in het buitenland inzetbaar.

Ligt de vlucht locatie nabij een luchthaven of binnen een gesloten bebouwing? Geen probleem, in veel gevallen kunnen wij ook daar drone vluchten uitvoeren.

GOED VERZEKERD VLIEGEN

Onze drones beschikken over een verzekering die eventuele schade tot € 2.600.000 dekt. Zo kun je zonder verrassingen, met een gerust hart een opdracht door ons laten uitvoeren.

UP TO DATE

Om up to date te blijven met de regelgeving en veiligheidsvoorschriften werken wij samen met Droneconsultency. Droneconsultency begeleidt operators bij het schrijven van operationele handboeken, geeft cursussen en fungeert indien nodig als brug tussen operators en de autoriteiten.

SPECIALE MOGELIJKHEDEN

  • Boven aaneengesloten bebouwing
  • Over wegen < 80 km/h vliegen
  • Over industrie, vaartuigen, voertuigen en kunstwerken;
  • Nabij luchthavens (CTR) met vluchtplan LVNL en RT Com
  • < 120m

×