Drone opnames laten maken | Showreel

Drone opnames laten maken is voor de meeste film en video producenten een onmiskenbare toevoeging. Doormiddel van luchtopnames met een drone kunnen onderwerpen op spectaculaire geïntroduceerd of gevolgd worden.

Aeriallive biedt als één van de eerste van Nederland luchtvideo met commerciële drones aan. We zijn nog steeds vooruitstrevend als het gaat om het verbeteren van onze luchtopname diensten.

Drone video laten maken prijs

Gemiddeld kost het laten maken van drone opnames tussen de € 280 en € 1200. In de meeste gevallen betaald dit zich makkelijk terug. Drone opnames zorgen namelijk voor dynamiek en een modern karakter. En dat is wat klanten graag zien.

Professionele drones

De drone beelden in deze video zijn grotendeels met de DJI Inspire 2 met X7 gemaakt. Dit is een professionele drone waarbij verschillende objecten gebruikt kunnen worden.

Drone beelden laten maken?

Neem contact op

Hoe een drone opname te maken?

In het verleden waren er geen kant en klare drones te koop. Om drone opnames te kunnen maken moesten bedrijven zelf een drone bouwen. Daarbij was het noodzakelijk de camera met een gimbal te stabiliseren. Om trillingen in het beeld te voorkomen gebruikt men anti-vibratie dempers. Leer hier hoe een drone werkt.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:30