LUCHTVIDEO

Luchtvideo laten maken? Verras, verbaas en spreek je audience aan met spraakmakende drone opnames van Aeriallive. Altijd een gecertificeerd drone piloot en een ervaren videograaf.

Met de komst van de commerciële luchtvideo drones is er een nieuw tijdperk aangekomen voor de video industrie. Bijna iedere videograaf of cinematograaf heeft de voordelen van luchtvideo op zijn producties al ontdekt.

Het maken van video’s met behulp van reguliere helikopters en vliegtuigen bestaat natuurlijk al heel lang. Maar het was pas sinds 2008 dat de techniek zich ver genoeg ontwikkelde om met een zelf gebouwde drone, drone video’s te kunnen maken.

Aeriallive is in 2009 van start gegaan met het bouwen van video drones en is daarmee één van de eerste drone opname bedrijven van Nederland.

Onze eerste drone was op het begin enkel geschikt voor luchtfotografie. Maar na vele maanden ontwikkelen slaagde we erin om stabiele, representatieve drone video’s te maken. Een gat in markt zo bleek!
Door de snelle ontwikkelingen werden de drones steeds veiliger, stabieler en zijn de ingebouwde camera’s zo goed geworden dat ze ook voor grote filmproducties geschikt zijn. Aeriallive beschikt over deze drones, dus bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Een drone luchtvideo laten maken met een Inspire 2
Wat zijn de kosten?

Waarom een luchtvideo?

Het toevoegen van luchtvideo zal een absolute meerwaarde voor al je videoproducties, commercials of bedrijfsvideo’s zijn. Ook voor het filmen van vakantieparken of sportwedstrijden zijn drone beelden zeer geschikt.

Luchtvideo’s hebben een dynamisch karakter en kunnen een krachtig onderdeel zijn om onderwerpen op spectaculaire wijze in beeld te brengen. Doordat luchtvideo’s bijna altijd uit bewegende beelden bestaan wordt de kijker getriggerd.

Onze drone piloten staan klaar.
De modernste drone
De DJI Mavic 3 Pro is in veel gevallen een perfecte keuze. Deze drone is klein maar levert drone beelden tot 5.2K in het onder de editors geliefde D-Log color profiel. Daarnaast is deze drone zeer geschikt voor de meer risico vollere locaties.

Welke drones gebruiken wij?

Om een drone video te laten maken heb je keuze uit verschillende type professionele drones.

Onze drones zijn binnen enkele minuten vlieg klaar. We zijn voorzien van laadsystemen waardoor we de hele dag kunnen vliegen. Met een maximum snelheid van 97km/h volgen we met gemak een voertuig of schip. En om de veiligheid tijdens het vliegen te garanderen  zijn de drones voorzien van obstacle avoidance sensors, GPS en Return to home.

Drone bedrijf met DJI Inspire 3 voor professionele drone opnames.
High-end drone opnames
Professionele drone opnames tot wel 8K in ProRes, RAW of H265. Onze DJI Inspire 3 met FullFrame X9 levert sublieme beeldkwaliteit. Onze set is compleet met 4 prime lenzen, ND filters, afkijk monitor en een unlimited power supply.
Voor precisie werk bedienen we de camera met een camera operator erbij.

Professionele service

Om drone video’s van hoge beeldkwaliteit te kunnen maken, werken wij uitsluitend met de beste luchtvideo drones. Voorafgaand aan de opname dag zullen wij zorgvuldig al jouw wensen met je doornemen en indien gewenst advies geven.

Team
Ons team bestaat uit ervaren piloten en camera-operators en hebben allemaal een achtergrond in het beeldende vak. Door onze ervaring in beeldtaal en techniek zullen onze beelden doeltreffend zijn en helder communiceren binnen al jouw producties.

De FPV Drone Experience
FPV drone video experience
We zijn ook specialist geworden in het maken van luchtvideo’s met FPV drones. Hierbij dragen we een VR bril en besturen we de drone alsof we zelf in de drone zitten. Daardoor is het mogelijk om heel dicht langs objecten en door smalle doorgangen van bedrijfsruimtes te vliegen.

WIL JE OOK EEN DRONE VIDEO LATEN MAKEN?

×