Luchtvideo

Luchtvideo laten maken? Verras, verbaas en spreek je audience aan met spraakmakende drone opnames van Aeriallive. Altijd een gecertificeerd drone piloot en een ervaren videograaf.

Luchtvideo laten maken

Met de komst van de commerciële luchtvideo drones is er een nieuw tijdperk aangekomen voor de video industrie. Bijna iedere videograaf of cinematograaf heeft de voordelen van luchtvideo op zijn producties al ontdekt.

Het maken van video’s met behulp van reguliere helikopters en vliegtuigen bestaat natuurlijk al heel lang. Maar het was pas sinds 2008 dat de techniek zich ver genoeg ontwikkelde om met een zelf gebouwde drone, drone video’s te kunnen maken. Aeriallive is in 2009 van start gegaan met het bouwen van video drones en is daarmee één van de eerste drone opname bedrijven van Nederland. Onze eerste drone was in het begin alleen geschikt voor luchtfotografie. Maar na vele maanden ontwikkelen slaagde we erin om stabiele, representatieve drone video’s te maken. Een groot gat in markt zo bleek! Door de snelle ontwikkelingen werden de drones steeds veiliger, stabieler en zijn de ingebouwde camera’s zo goed geworden dat ze ook voor grote filmproducties geschikt zijn. 

Waarom een luchtvideo van Aeriallive?

European Drone Company based in The Netherlands

Het toevoegen van luchtvideo zal een absolute meerwaarde voor al je videoproducties, commercials of bedrijfsvideo’s zijn. Ook voor het filmen van vakantieparken of sportwedstrijden zijn drone beelden zeer geschikt.

Luchtvideo’s hebben een dynamisch karakter en kunnen een krachtig onderdeel zijn om onderwerpen op spectaculaire wijze in beeld te brengen. Doordat luchtvideo’s uit bewegende beelden bestaan blijft de kijker er langer met zijn aandacht bij.

Team Ons team bestaat uit ervaren piloten en camera-operators en hebben een achtergrond in het beeldende vak. Door onze ervaring in beeld en techniek zullen onze beelden doeltreffend zijn en helder communiceren binnen al jouw producties.
Drones bieden verschillende beeldkwaliteit.

LOSSE DRONE VIDEO BEELDEN

Wij ondersteunen productie bedrijven bij het maken van bedrijfsvideo's, promotievideo's, tv- & film shoots. Maar we hebben ook de vaardigheden en apparatuur om onze klanten een volledige drone video inclusief montage te leveren.

FPV drone video's laten maken door een professioneel bedrijf.

FPV DRONES VIDEO'S

FPV drones zijn een nieuwe toevoeging geworden als het gaat om het gaat om film werk. Aeriallive is specialist op het gebied van FPV drone video's.

Video-Montage-kl

DRONE OPNAMES MET MONTAGE

Aeriallive beschikt zelf over alle videoapparatuur die nodig is om een complete bedrijfsvideo, presentatie of promotievideo te maken. We hebben studio LED's, microfoons, een green screen, action cams en een camera stabilizer.

Luchtvideo's van kwaliteit

Vraag vrijblijvend een offerte op of als er vragen zijn laat dan gerust een bericht achter.

Video afspelen
Drone video laten maken van een sport evenement.
Video afspelen over Drone video laten maken van een sport evenement.
Zuidas-Drone-opnames
Video afspelen
Offshore-Drone-images-square
Video afspelen over Offshore and Maritime drone aerial images.
Video afspelen
Video afspelen
×

 

WhatsApp nu met ons!

×