360 VR VIDEO DRONE

360 VR drone video met professionele VR gimbals laten maken?

360 VR video

360 VR video is in opkomst. Met deze techniek heeft de kijker de mogelijkheid om met behulp van een VR-bril, smartphone of computer 360º om zich heen te kijken. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat meerdere camera’s gelijkertijd alle mogelijke beeldhoeken filmen.

VR drone

Voor het maken van VR drone opnames gebruiken wij een professionele drone die met gemak een VR gimbal en 7 GoPro’s kan dragen. We werken al meer dan 7 jaar met deze drones, dus je bent verzekerd van kwalitatief hoogwaardige video’s.

Unieke 3-axis gimbal voor Luchtvideo

Met onze VR video drone verleggen we grenzen. Aeriallive heeft in een vroeg stadium van de VR video als een van de eerste een gemotoriseerde 360 VR gimbal gebouwd.

Na maanden van ontwikkeling zijn wij er in geslaagd om een gemotoriseerde gimbal te bouwen die ongewenste beweging en schokken razendsnel over 3-assen corrigeert.

In onze 360 VR luchtvideo gimbal kunnen 7 GoPro 4’s gehuisvest worden die samen voor zeer hoge beeld kwaliteit zorgen. Voor speciale aanvragen is het ook mogelijk om 12 GoPro’s in te zetten.

VR GIMBAL – V2

Onze VR gimbal V2 is af en zal zeer binnenkort in gebruik genomen worden. Informeer naar de mogelijkheden!

360 VR drone gimbal - Aeriallive
360 VR drone gimbal with 7 GoPro's