FPV DRONE VIDEO

FPV drones leveren de meest indrukwekkende video’s die je maar kunt bedenken. Omdat FPV drone nog maar relatief kort bestaan vallen de beelden extra op. Met een FPV drone kun door zeer kleine doorgangen, van buiten naar binnen, in bedrijfsruimtes of door machines vliegen. 1 take kan genoeg zijn om van een geheel bedrijf een FPV drone video te maken.

FPV drone video

Met een FPV drone video val je pas echt op. Door het unieke karakter van de drones creëer je een geheel nieuwe ervaring op het gebied van beeld maken. De beelden nemen je in een vogelvlucht die je niet snel zal vergeten.

Wat is een FPV drone?

FPV staat voor first-person-view. In feiten betekend dit ‘wat de drone ziet, ziet de FPV drone piloot ook. Bij traditionele drone kijk je ook naar een scherm, maar zie je waar je de camera naar toe richt. Maar bij een FPV drone kijkt de piloot door een video bril naar het beeld vanuit een vast camera op de drone. Het voelt daardoor als je in de cockpit van de drone zit. Dit maakt het ook mogelijk om zonder iets te raken door kleine doorgangen te vliegen.

Is een FPV drone veilig?

De drones van Aeriallive zijn uitgevoegd met propeller bescherming en schuimrubber. Daarnaast is het gewicht van onze kleinste FPV drone slechts 200gram. Hierdoor is het ook mogelijk om veilig langs waardevolle objecten of mensen te vliegen.

4K Ultra HD Beelden

Ondanks het kleine formaat van de camera’s produceren ze tegenwoordig goede kwaliteit 4K beelden. De drone opnames zijn zonder meer geschikt voor de meeste videoproducties.