Luchtopname

Zoek je een luchtfotograaf met ervaring? Voor het maken van luchtopnames biedt Aeriallive een uitgebreide service.

Luchtopname voor Resorts & Vakantiebestemmingen
Een van onze specialiteiten is de productie van promotionele video’s voor de toeristische sector. We houden van reizen en we weten goed wat onze klanten nodig hebben. Met onze luchtopnames kunnen resorts & vakantieparken op een indrukwekkende manier in beeld worden gebracht.

Vastgoed
De luchtopname van Aeriallive dragen bij aan een spraakmakend portfolio waarmee de verkoop van bouwprojecten, woningen of bedrijven wordt bevorderd.

Voor de bouwsector kan het interessant zijn periodiek een luchtopname van een project te laten maken om zo de voortgang visueel te monitoren.

Meer vastgoed…

Luchtfoto’s van je woning
Het maken van luchtopnames van huizen is een vak apart. De stand van de zon, bijkomende schaduwen en de omgeving zijn zaken waar wij rekening mee houden als we een luchtfoto van een woning maken. Alvorens we vertrekken maken we een kleine vluchtplanning bekijken we wanneer de zon het gunstige zal staan om de luchtopnames te maken. Wel zo fijn, en zo leveren wij onze klanten altijd goede luchtfoto’s!

Lees meer…
Marketing
Het inzetten van luchtopnames zal je helpen bij het realiseren van jouw commerciële doelstellingen. Luchtopnames trekken de aandacht en hebben een dynamisch karakter. Of je nou een nieuw automodel wilt promoten, een commercial wilt verrijken met luchtbeelden, je hotel of resort vanuit een unieke invalshoek op je website wilt presenteren, Aeriallive levert je de beelden die volledig aansluiten bij jouw communicatie- en marketingdoelstellingen. Indien nodig werken wij samen met jouw team.

Drone fotograaf
Ons operational drone team bestaat uit twee ervaren piloten en twee camera operators. Omdat wij beschikken over meerdere drones zijn wij op meerdere plaatsen tegelijk in te zetten.  De piloot en cameraoperator hebben 21  jaar ervaring in het beeldende vak.
Voor het maken van een luchtopname ben je bij ons aan het juiste adres.

Het team

Zet ons in voor:

  • Commercials
  • Bedrijfsvideo’s
  • Communicatie- en Marketingprojecten
  • Televisie- en filmproducties
  • Luchtfoto’s van vastgoed objecten of nieuws items

Laat ook luchtopnames maken!

Bel: +31 (0)70 225 02 47

×