Luchtfoto's vanuit een vliegtuig

Luchtfotografie vliegtuig

Luchtfoto’s vanuit een vliegtuig geven een heel ander perspectief dan vanuit een drone. Met behulp van een vliegtuig, ervaren luchtfotografen en DSLR camera’s maken wij professionele luchtfoto’s. Aeriallive is jouw betrouwbare partner voor luchtopnames van vastgoed percelen, bedrijfspanden, offshore, schepen en nieuwbouw projecten.

Afhankelijk van het beoogde doel is de aangeleverde resolutie van de luchtfoto’s 24MP of 61 MP JPG+RAW.

Wanneer zet je een vliegtuig in?

Als je iets van grote omvang of moeilijk te bereiken locatie wilt laten fotografen dan is het inzetten van een vliegtuig soms de beste optie. Denk hierbij aan een groot bouwproject, natuurgebied of offshore. Door de grotere hoogte zijn details minder goed te zien en verlies soms de horizon. Kortom, luchtfoto’s vanuit een vliegtuig leveren dus een heel ander resultaat op dan luchtfoto’s die met een drone zijn gemaakt. Wij adviseren je graag welke optie voor jou het beste is.

De beste specificaties voor luchtfotografie.

Hoe, wat & waar

Combi vlucht

Heb je geen haast bij de levering van de luchtopnames? Kies dan voor een combi vlucht. Zodra wij 4 of meer aanvragen binnen hebben, worden de luchtfoto’s gemaakt. * de levertijd is max. 8 weken.

€ 320 ex btw.

Standaard

De levertijd voor luchtfoto’s is ongeveer 2 week. Voor het maken van luchtfoto’s binnen de standaard levering gelden verschillende tarieven afhankelijk van de locatie. Informeer daarom naar de prijzen en voorwaarde.

€ 475 ex btw.

Spoed

Bij een spoedaanvraag kunnen de luchtfoto’s meestal binnen 48uur worden aangeleverd. Voorwaarde is wel dat het weer het toe laat om te vliegen.

€ 595 ex btw.

×

 

WhatsApp nu met ons!

×