Drone fotograaf huren

Huur een professioneel drone fotograaf. Sinds 2009 is Jorrit Pit een gepassioneerd drone fotograaf. Hij gaat professioneel te werk en heeft veel oog voor detail

Drone fotograaf

Een goede drone fotograaf onderscheidt zich door meer dan alleen het bezitten van een professionele drone. Het draait om een solide begrip van compositie, licht en framing. Daarnaast is timing een belangrijke factor. Niet ieder moment van de dag is geschikt om het gewenste luchtfoto’s te maken. Als er een gevel is, hoe komt de zon ten opzichte van de gevel te staan? Moet er een animatie over de luchtfoto’s gezet worden? Jorrit Pit, founder van Aeriallive Productions heeft al ruim 20 jaar ervaring al beroepsfotograaf. Je kunt dan ook met een gerust hart een fotografie opdracht bij hem neerleggen.

Jorrit Pit

Founder, EU gecertificeerd drone piloot, Camera operator & productie manager

Jorrit Pit haalde in 2008 zijn Bachelor of Design aan het St. Joost Academie. In 2004 begon hij als zelfstandig fotograaf met Jorrit Pit Photography, waar Aeriallive uit voort is gekomen. Met zijn werk won hij bij een nationale contest de eerste prijs van het Pers Museum Amsterdam en werd hij in 2008 derde voor De Fotoprijs van Nikon en was zijn werk enige tijd in het Haags fotografie Museum te bewonderen. Jorrit heeft van zijn grote passies fotografie en techniek zijn werk gemaakt en is nog altijd zeer gepassioneerd in zijn werk.

×

 

WhatsApp nu met ons!

×