Luchtfoto's laten maken

45MP Full Frame luchtfoto’s – binnen No-Fly-Zones

Luchtfotografie

Drone fotograaf en luchtfotograaf voor de beste luchtfoto’s 
Snelle en professionele levering door héél Nederland, 100% gecertificeerd binnen no-fly-zones!  

Luchtfoto's laten maken door een professioneel drone bedrijf.

Luchtfoto laten maken

Om een perfecte drone foto te laten maken heb een goede invalshoek, helder opvallend licht en de juiste hoogte nodig. Dit zijn belangrijke ingrediënten voor een luchtfoto. Gelukkig weten onze ervaren drone fotografen en luchtfotografen hier alles van. Wij maken voor jouw de perfecte luchtfoto’s! Drone foto’s zijn geschikt voor het in beeld brengen van percelen van bedrijven of woningen, maar ook bouwprojecten, offshore & haven projecten, natuurgebieden en landgoederen. 

Luchtfoto's kunnen met een drone of vliegtuig gemaakt worden.

Drone of vliegtuig?

Luchtfotografie met een drone of vliegtuig? Welk middel geschikt is voor jouw opdracht hangt af van de locatie en van het te bereiken resultaat. Voor het maken van een luchtfoto van groot gebied is een vliegtuig voor de hand liggend. Maar meestal gaat onze voorkeur uit naar het gebruik van een drone. Ons team adviseert je hierin graag. Bekijk hier de mogelijkheden die wij bieden om met een vliegtuig luchtfoto’s te laten maken.

Fotografie artist impressions

Wat kost een luchtfoto?

Bij ons kost het laten maken van luchtfoto’s tussen de € 329 en € 469. De exacte kosten variëren afhankelijk van de locatie en de specifieke wensen van de klant. Vliegen in no-fly-zones en boven bebouwing is mogelijk, maar brengt extra kosten met zich mee. 

Bekijk snel de tarieven voor onze luchtfoto pakketten.

Professioneel drone opname bedrijf met vergunningen.

Snel geleverd en een ruime keuze luchtfoto's

Na het maken van de luchtfoto’s sturen wij je binnen 24 uur de opnames. Je ontvangt een ruime selectie beelden en kiest zelf de foto’s uit die je nabewerkt wilt hebben. De nabewerking is naar redelijkheid inbegrepen! 

Levering binnen 24u * op JPG, RAW of TIF formaat via WeTransfer of per post.
Spoedlevering via 5G is mogelijk op aanvraag.
*na de dag van opname.

Drones bieden verschillende beeldkwaliteit.

Beeldkwaliteit

Luchtfoto's die gemaakt zijn met een full frame camera leveren de hoogste beeldkwaliteit op. Om onze klanten de beste luchtfoto's te kunnen leveren vliegen wij met 45MP full frame drones en om zoveel mogelijk detail te behouden worden de foto's in RAW+JPG gemaakt. RAW foto's zorgen ervoor dat alle belangrijke details behouden blijven.

Drone fotografie voor 3D visualisatie's.

Artist Impressions

Laat door onze fotograaf zowel de luchtfoto's als de foto's op ooghoogte maken. We hebben hier jarenlange ervaring mee en werken uitsluitend met professionele camera's. Ook 360 graden fotografie en nauwkeurige waypoints vluchten behoren tot de opties.

De beste specificaties voor luchtfotografie.

Specificaties

×

 

WhatsApp nu met ons!

×