LUCHTFOTO

Luchtfoto laten maken met een drone of vliegtuig? Onze professionele 45MP full frame luchtfoto’s geven een duidelijke weergave van je bedrijf, woning of bouwproject.

Luchtfoto laten maken?

Luchtfoto
Voor een perfecte drone foto heb een goede invalshoek, helder opvallend licht en de juiste hoogte nodig. Dit zijn belangrijke ingrediënten voor een luchtfoto. Gelukkig weten onze ervaren luchtfotografen hier alles van.  Wij maken voor jou de perfecte luchtfoto! Drone foto’s zijn geschikt voor het in beeld brengen van bedrijven, bouwprojecten, landgoederen en huizen.

Een uniek perspectief
Luchtfoto’s hebben als unieke eigenschap in één beeld een geheel perceel of bedrijventerrein te kunnen vangen. Daarnaast kan het onderwerp door het vogelperspectief goed worden geïsoleerd.

Drone of vliegtuig

Drone of vliegtuig

Luchtfotografie met een drone of vliegtuig? Welk middel geschikt is voor jou opdracht hangt af van de locatie en van het te bereiken resultaat. Voor het maken van een luchtfoto van groot gebied is een vliegtuig voor de hand liggend. Maar meestal gaat onze voorkeur uit naar het gebruik van een drone. Ons team adviseert je hierin graag.

3D visualisaties & 360

Bij Aeriallive ben je verzekerd van professioneel maatwerk. Tot zeer hoge resolutie (max 96MP) voor reguliere fotografie, 24MP voor drone foto’s en 300MP voor 360’s.
Luchtopnames voor 3D visualisaties / Artist impressions worden met behulp van GPS coordinaten en een hoogte meter op de meter nauwkeurig gemaakt.

Meer weten over onze diensten voor 3D visualisatie bureau’s?

Luchtfotograaf

Luchtfotograaf

Zowel de drone piloten als onze camera-operators hebben meer dan 23 jaar beroepservaring met fotografie. Daarvan zijn we nu ruim 12 jaar actief als drone fotograaf.

Verwacht van onze luchtfotografen een professioneel resultaat en een zorgvuldige behandeling van je aanvraag. Lees meer over ons team.

Snelle levering

Na het maken van de opnames bieden wij je een ruime selectie foto’s aan. Je kiest hieruit zelf de foto’s uit die je graag op hoge resolutie geleverd wilt hebben.
We beschikken over een ruime kennis van digitale beeldbewerking om de beelden eventueel te bewerken.

Levering binnen 24u * op JPG, RAW of TIF formaat via WeTransfer of per post.
Spoedlevering via 4G is mogelijk op aanvraag.
*na de dag van opname.

Kwaliteit

Aeriallive levert FULL FRAME luchtfoto’s met een van standaard 45 MegaPixels, gecombineerd tot max 100MP. De foto’s worden op RAW+JPG geschoten. RAW zorgt ervoor dat alle belangrijke details behouden blijven. Bij de aanvraag van een Gigapixel foto kunnen wij deze resolutie verhogen tot 1.2GigaPixels.

24 JAAR BEROEPSFOTOGRAAF

BEL: +31 (0)624 81 25 69

Beeldkwaliteit

  • Camera: X9 AIR 45MP – Full Frame S1
  • Resolutie: tot max. 100MP
  • Res. Vliegtuig: naar keuze
  • Res. 360: 300MP
  • Lenshoek: 7.5-300mm
  • Bestand: JPG + RAW

EEN PERFECTE LUCHTFOTO TEGEN EEN SCHERP TARIEF

Transcend Cruises
Het Scheepvaartmuseum Amsterdam
Amsterdam Central Station
Brouwersgracht Amsterdam
Arbon
Luchtfoto Rembrandt toren Amsterdam & Amstel
Luchtfoto Kop van Zuid, Rotterdam
Drone opnames Den Haag
Offshore luchtfotografie
Kincardine Off Shore
×