HEEFT JOUW BEDRIJF AL EEN LUCHTFOTO LATEN MAKEN? PUBLICEER VERGROOT PRINT EN DECOREER Zoomed INDUSTRIE / BEDRIJVEN ONZE PILOTEN ZIJN VAKBEKWAAM EN GECERTIVICEERD VAKANTIEPARKEN / TOERISTEN SECTOR HAARSCHERP BRENGEN WE JE VAKANTIEPARK OF WONING IN BEELD SPORT / EVENEMENTEN RAZEND SNELLE DRONES LIVE BROADCASTING & UNLIMITED POWER Don't shoot what it looks like. Shoot what it feels like.
David Alen Harvey
PROFITEER VAN UITMUNTENDE KWALITEIT 5.2K LUCHTVIDEO & 21MP LUCHTFOTO'S VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

LUCHTFOTO

Luchtfoto laten maken? Een duidelijke weergave van je bedrijf, woning of bouwproject geef je met de luchtfoto’s van Aeriallive

Luchtfoto laten maken?

Luchtfoto
Een goede invalshoek, helder opvallend licht en de juiste hoogte zijn belangrijke ingrediënten voor een geslaagde luchtfoto. Gelukkig weten onze ervaren luchtfotografen hier alles van.  Wij maken voor jou de perfecte luchtfoto! Luchtopnames zijn geschikt voor het in beeld brengen van bedrijven, bouwprojecten, landgoederen en huizen.

Een uniek perspectief
Luchtfoto’s hebben als unieke eigenschap in één beeld een geheel perceel of bedrijventerrein te kunnen vangen. Daarnaast kan het onderwerp door het vogelperspectief goed worden geïsoleerd.

3D visualisaties & 360

Bij Aeriallive ben je verzekerd van professioneel maatwerk. Tot zeer hoge resolutie van +100MP voor reguliere fotografie en 300MP voor 360.
Luchtopnames voor 3D visualisaties / Artist impressions worden met behulp van GPS coordinaten en een hoogte meter op de meter nauwkeurig gemaakt.

Lees meer…

Drone of vliegtuig

Drone of vliegtuig

Luchtfotografie met een drone of vliegtuig? Welk middel geschikt is voor jou opdracht hangt af van de locatie en van het te bereiken resultaat. Ons team adviseert je hierin graag.

De Fotografen

De Fotografen

Zowel de piloten als onze camera-operators hebben meer dan 17 jaar beroepservaring met fotografie.

Verwacht van onze fotografen een professioneel resultaat en een zorgvuldige behandeling van je aanvraag. Lees meer over ons team.

Snelle levering

Na het maken van de opnames bieden wij je een ruime selectie foto’s aan. Je kiest hieruit zelf de foto’s uit die je graag op hoge resolutie geleverd wilt hebben.
We beschikken over een ruime kennis van digitale beeldbewerking om de beelden eventueel te bewerken.

Levering binnen 24u * op JPG, RAW of TIF formaat via WeTransfer of per post.
Spoedlevering via 4G is mogelijk op aanvraag.
*na de dag van opname.

Kwaliteit

Aeriallive levert DSLR kwaliteit luchtfoto’s met een van standaard 21 MegaPixels, gecombineerd tot max 100MP. De foto’s worden op RAW+JPG geschoten. RAW zorgt ervoor dat alle belangrijke details behouden blijven. Bij de aanvraag van een Gigapixel foto kunnen wij deze resolutie verhogen tot 1.2GigaPixels.

20 JAAR BEROEPSFOTOGRAAF

BEL: 06 24 81 25 69

Beeldkwaliteit

  • Resolutie: tot max. 100MP
  • Res. Vliegtuig: 32MP
  • Res. 360: 300MP
  • Camera: X5S – Full Frame S1
  • Lenshoek: 7.5-300mm
  • Bestand: JPG + RAW

EEN PERFECTE LUCHTFOTO TEGEN EEN SCHERP TARIEF

Erasmusbrug Rotterdam
Gouwe Kanaal
Village Nature – Paris
Bedrijfpanden fotografie
Skyline Den Haag
Zeeroeien
Kaatsheuvel 360 – 3D visualisatie
FrieslandCampina
B&S Dordrecht
Freework