LUCHTFOTO VLIEGTUIG

Beleef luchtfotografie op hoge resolutie! Met behulp van een vliegtuig, ervaren fotografen en DSLR camera’s maken wij spraakmakende luchtfoto’s. Aeriallive is jouw betrouwbare partner voor luchtopnames van vastgoed objecten, bedrijfspanden en nieuwbouw projecten.

Met een bemand vliegtuig kunnen we van bijna van iedere locatie in Nederland luchtfoto’s maken. Ook op plaatsen waar het voor drones verboden is om te vliegen. Samen met onze partners zetten wij vliegtuigen in vanaf vliegveld Lelystad of Rotterdam.

Heb je vragen of wil je advies over de mogelijkheden om luchtfoto’s te laten maken? Neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen.
mail  of bel +31 (0)70 225 02 47

Hoe, wat & waar

Hoe, wat & waar

Vanaf een hoog perspectief
Snel inzetbaar (ook bij veel wind)
> 300m hoogte (meestal)
Alleen luchtfotografie
Alleen bij helder weer

Combi vlucht

Heb je geen haast bij de levering van de luchtopnames? Kies dan voor een combi vlucht. Zodra wij 4 of meer aanvragen binnen hebben, worden de luchtfoto's gemaakt. * de levertijd is max. 8 weken. Meestal minder

Standaard levering

De levertijd voor luchtfoto's is ongeveer 1 week. Voor het maken van luchtfoto's binnen de standaard levering gelden verschillende tarieven afhankelijk van de locatie. Informeer daarom naar de prijzen en voorwaarde.

Spoedaanvraag

Bij een spoedaanvraag kunnen de luchtfoto's meestal binnen 48uur worden aangeleverd. Voorwaarde is wel dat het weer het toe laat om te vliegen.

×