FPV DRONE VIDEO LATEN MAKEN

FPV video’s maken indruk op je toeschouwers. Omdat FPV drone nog maar relatief kort bestaan vallen de beelden extra op. Met een FPV drone kun door kleine doorgangen, van buiten naar binnen, in bedrijfsruimtes of door machines vliegen. 1 take kan genoeg zijn om van een geheel bedrijf een FPV drone video te maken. Op zoek naar een professioneel FPV drone bedrijf?

FPV drone video

Met een FPV drone video laten maken val je op. Door het unieke karakter van de drones creëer je een geheel nieuwe ervaring op het gebied van video content. De beelden nemen je in een vogelvlucht mee en vertellen in één vlucht het hele verhaal!

Wat is een FPV drone?

FPV staat voor first-person-view. In feiten betekend dit ‘wat de drone ziet, ziet de FPV drone piloot ook. Bij een traditionele drone kijk je ook naar een scherm, maar zie je waar je de camera naar toe richt. Bij een FPV drone kijkt de piloot door een video bril naar het beeld vanuit een vaste camera op de drone. Het voelt daardoor als je in de cockpit van de drone zit. Dit maakt het ook mogelijk om zonder iets te raken door kleine doorgangen te vliegen.

Is een FPV drone veilig?

De FPV drones van Aeriallive zijn uitgevoerd met propeller beschermers. Daarnaast is het gewicht van onze kleinste FPV drone slechts 200gram. Hierdoor is het ook mogelijk om veilig langs waardevolle objecten of mensen te vliegen.

5.1K, 50fps Ultra HD Beelden

Ondanks het kleine formaat van de camera’s op de FPV drones zijn de beelden van goede kwaliteit 5.1K beelden. De drone opnames zijn zonder meer geschikt voor de meeste videoproducties.

Bedenk scenes en vertel je verhaal

Voeg scenes aan je FPV drone video toe en maak nog meer indruk. Scenes kunnen een belangrijke rol spelen bij het overbrengen van het verhaal dat je wilt vertellen. Tijdens een pre-productie helpt ons drone team je bij het bedenken van scenes en bespreken we de mogelijk vliegroutes.

Het hoeven geen ingewikkelde scenes te zijn. Je collega’s kunnen gewoon blijven doen wat ze altijd al doen. Een eenvoudige scenes kunnen bestaan uit, een deur voor de drone open doen, een bord met een tekst omhoog houden, documenten door lucht laten vliegen of een uitgebreid overleg. Je kunt de video zo uitgebreid maken als je wilt. En wij helpen je bij het de uitvoering daarvan.

FPV-drone-piloten

Let’s get in touch!

    ×