FPV drone opnames laten maken

FPV drone opnames laten maken

FPV drone video's door professionele piloten

line-red.png

FPV video’s maken indruk op je toeschouwers. Omdat FPV drones nog maar relatief kort bestaan vallen de beelden extra op. Met een FPV drone video kun je van buiten naar binnen in bedrijfsruimtes door kleine doorgangen en machines vliegen. 1 take kan genoeg zijn om een geheel bedrijf in beeld te brengen. Ben je opzoek naar een professioneel FPV drone bedrijf met ervaren piloten?

Wat is een FPV drone?

FPV staat voor first-person-view. In feiten betekend dit ‘wat de drone ziet, ziet de FPV drone piloot ook. Bij een FPV drone kijkt de piloot door een videobril naar het beeld dat door een vaste camera op de drone wordt geregistreerd. Het voelt daardoor als je in de cockpit van de drone zit. Dit maakt het ook mogelijk om zonder iets te raken door kleine doorgangen te vliegen.

FPV drone video

Wie een FPV drone video laat maken valt op. Door het unieke karakter van de drones creëer je een geheel nieuwe ervaring op het gebied van video content. De FPV beelden nemen je in een vogelvlucht mee en vertellen in één vlucht het hele verhaal! Steeds meer bedrijven hebben zich laten inspireren en een FPV drone video laten maken. 

Onze FPV drones

Aeriallive werkt met professionele FPV drone. Van de meest gangbare Gopro FPV drones tot high-end drones met BlackMagic of Komodo. We hebben voor iedere productie een geschikte setup. Onze drone piloten hebben veel ervaring met het werken op sets en onze gear sluit daar naadloos aan. Informeer naar welke setup voor jou videoproductie of beoogde doel het meest geschikt is. Houdt er wel rekening mee dat een kleine GoPro drone gemakkelijker door deurposten kan vliegen en een grote BlackMagic of Komodo drone niet.

Script & Scenes bedenken

Voeg scenes aan je FPV drone video toe en maak nog meer indruk. Scenes kunnen een belangrijke rol spelen bij het overbrengen van het verhaal dat je wilt vertellen. Tijdens de pre-productie helpt ons FPV drone team je bij het bedenken van scenes en nemen we de vliegroutes door. Je kunt de video zo uitgebreid maken als je wilt. Denk hierbij een aan voice-over die uitleg geeft over wat je ziet of presentator die meeloopt met de drone. Wij helpen je van a tot z bij de uitvoering van jou ideeën.

Video afspelen
Video afspelen
FPV drone promotie video Van Poelgeest.
Video afspelen over FPV drone promotie video Van Poelgeest.
Door een professionele FPV drone video piloot.
Video afspelen over Door een professionele FPV drone video piloot.

Fly through with us!

Voor FPV drone opnames vraag je vrijblijvend een offerte aan! 

Bel gerust of laat een bericht achter:

×

 

WhatsApp nu met ons!

×