DRONE VIDEO LATEN MAKEN

Drone video’s met een creatieve touch en gepassioneerde piloten!

Door onze achtergrond in de videografie maken wij het verschil met onze drone video’s. Hierdoor ben je verzekerd van een soepele samenwerking en onze creatieve input tijdens een video shoot. Sinds 2009 is Aeriallive een betrouwbare partner in de drone sector.

Waar zet je drone video’s voor in?

Onze dronevideo’s zijn zeer geschikt voor bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, vastgoed projecten maar ook voor tv- en filmproducties. Doordat drone opnames uit bewegende beelden bestaan, behoud je langer de aandacht van de kijker. Dit maakt dat je met een drone video de aandacht van je doelgroep makkelijker krijgt.

Hoeveel kost een drone video?

De prijs voor het laten van een drone video liggen tussen de € 500 en € 1500. Met de komst van drones is een luchtopname laten maken voor de meeste bedrijven binnen handbereik.

Naast het standaard uurtarief heeft ook de locatie en het type drone invloed op de prijs. Voor locaties dichtbij luchthavens, havengebieden en aaneengesloten bebouwing valt de prijs hoger uit door bijkomende vluchtplanning. Ook heeft onze meest professionele drone een hogere afschrijving dan de kleinere drones.

Welke drones gebruiken wij?

Drone opname met een DJI Inspire 2 maken.Het type drone dat wij inzetten hangt af van het beoogde doel. Voor grote videoproducties, commercials, speelfilms is onze DJI Inspire 2 met X7 camera de beste keuze. Maar voor een gemiddelde bedrijfsvideo, promotievideo of evenement is de DJI Mavic 3 de perfecte keuze. Het zijn beiden professionele drones met sublieme beeldkwaliteit die menigeen zal doen verrassen.

Complete drone video edit

Wil je niet alleen losse drone beelden ontvangen, maar ook een complete drone video inclusief edit? Dat kan! We zetten er indien gewenst passende achtergrond muziek onder en exporteren in verschillende formaten. Ook voor bijvoorbeeld social media campagnes.

Maar een video is vaak eigenlijk pas echt compleet als er ook regulier camerawerk aan te pas komt. Daarom nemen wij tijdens de draaidag zonder extra kosten onze reguliere camera apparatuur mee.
Teksten of een voice-over behoort ook tot de mogelijkheden.

DRONE VIDEO’S VERRIJKEN JE PRODUCTIES

Drone video laten maken voor je videoproducties.

Waarom een drone video bij Aeriallive laten maken?

 • Persoonlijk contact
 • Professionele drones
 • Ervaring sinds 2009
 • Uitgebreide vergunningen & ontheffingen
 • Vliegen in No-Fly-Zones

Drone video pilootMeer weten? Vraag het ons!

 

Bel: 06 24 81 25 69

  captcha

  Met camera operator (dual operator)

  De perfecte drone video maak je met een dual operator setup. Bij een dual operator setup bestuurt de piloot enkel de drone en kan een ervaren camera operator zich uitsluitend focussen op het bedienen van de camera. Op deze wijze zijn er veel nauwkeurigere opnames mogelijk dan wanneer de piloot ook de camera bediend.

  Vergunningen & ontheffingen

  Aeriallive Productions beschikt over vergunningen en ontheffingen om bijna overal in Nederland en overige EU landen drone opnames te mogen maken.
  Zo is het ook mogelijk om vlakbij luchthavens en binnen alle stedelijke gebieden zoals Amsterdam en Rotterdam te vliegen. Lees hier meer over drone video’s maken in Amsterdam of in Rotterdam. Of kom meer te weten over onze vergunningen en ontheffingen.

  Unlimited power supply

  Drone opnames met eindeloos power.

  Drone video’s maken gaat een stuk makkelijker met een portable 230v power supply. Tijdens een opdracht is het belangrijk ten alle tijden volle accu’s beschikbaar te hebben. Hiermee kunnen we onze drones en andere randapparatuur zoals cameraladers de hele dag (geruisloos) opladen.

  Geschikte locaties om drone opnames te maken

  Drone video locaties zoeken.

  Een geschikte drone locatie vinden is van essentieel belang voor het maken van goede drone beelden. We helpen je daarom graag bij het spotten van geschikte locaties. Zo kunnen we ons op de draaidag volledig op de opnames focussen. Bekijk zelf alvast op de drone kaart in welke luchtruim klasse jouw locatie zich bevindt.

  Alle drone video’s worden opgeslagen

  We slaan alle luchtopnames voor je op.

  De drone opnames worden veilig op onze servers opgeslagen. Dus per ongeluk een schijf gewist, verloren of gecrashed? Geen nood, alle drone video’s slaan we kosteloos minimaal een jaar voor je op.

  Geschikt weer om drone opnames te laten maken

  Luchtvaart weer wordt nauwlettend gemonitord

  Om drone video’s te laten maken is het van belang dat het niet hard regent of hard waait. Voordat we naar de locatie vertrekken, checken we altijd eerst het weer en nemen we contact met je op. Kans op neerslag, zonneschijn en de wind in de bovenlagen worden zorgvuldig geanalyseerd en met je doorgenomen. Dit bespaart je onnodige reistijd en kosten.