DRONE VIDEO LATEN MAKEN

Wil je een drone video laten maken door een professioneel drone bedrijf, dan is Aeriallive de perfecte partner.

Drone video laten maken

Een drone video laten maken kan op verschillende manieren. Je kunt een drone video laten maken van enkel losse drone opnames of je kunt de drone video uitbreiden met reguliere opnames vanaf de grond. Zodra de videomontage uit zowel drone opnames als reguliere video opnames bestaat zal de video meer kwaliteit uitstralen en kun je in veel gevallen beter het hele verhaal vertellen.

Wil je een drone video laten maken door een gecertificeerd en professioneel drone bedrijf? Aeriallive bestaat 14 jaar en is daarmee een van de oudste drone opname bedrijven van Nederland. Je bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit drone opnames, service en flexibiliteit.

Waarom drone opnames laten maken?

Drone video’s bestaan uit bewegende beelden, hierdoor zal de kijker langer geboeid naar de beelden blijven kijken. Je bereikt zo makkelijker je doel en zal de video niet snel vergeten worden. Drone opnames zijn zeer geschikt als toevoeging voor bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, vastgoed projecten maar ook voor tv- en filmproducties.

Wat kost een drone video laten maken?

De prijs voor maken van een drone video ligt gemiddeld tussen de € 500 en € 1500. Naast het standaard uurtarief heeft ook de locatie en het type drone invloed op de prijs. Voor locaties dichtbij luchthavens, havengebieden en aaneengesloten bebouwing valt de prijs hoger uit. Dit komt doordat er extra vluchtplanning noodzakelijk is en soms moet het vluchtplan eerst door de autoriteiten goedgekeurd worden. Ook de kosten voor de apparatuur heeft invloed op de prijs. Met de komst van drones is een luchtopname laten maken voor de meeste bedrijven binnen handbereik.

Welke drones gebruiken wij?

Drone opname met een DJI Inspire 2 maken.Welk type drone het meest geschikt is voor het laten maken van een drone video hangt van het beoogde doel af. Voor grote videoproducties, commercials, speelfilms is onze DJI Inspire 3 met X9 camera de beste keuze. Maar voor een gemiddelde bedrijfsvideo, promotievideo of evenement is de DJI Mavic 3 de perfecte keuze. Het zijn beiden professionele drones met sublieme beeldkwaliteit die menigeen zal doen verrassen.

Drone opnames laten maken incl. edit

Wil je niet alleen losse beelden ontvangen? Een complete drone video inclusief edit behoord ook tot de mogelijkheden. We zetten er indien gewenst passende achtergrond muziek onder en exporteren in verschillende formaten. Ook voor bijvoorbeeld social media campagnes.

Maar een video is vaak eigenlijk pas echt compleet als er ook regulier camerawerk aan te pas komt. Daarom nemen wij tijdens de draaidag zonder extra kosten onze reguliere camera apparatuur mee.
Teksten of een voice-over behoort ook tot de mogelijkheden.

Volledige drone certificering

Aeriallive Productions beschikt over vergunningen en ontheffingen om bijna overal in Nederland en overige EU landen drone opnames te mogen maken.
Zo is het ook mogelijk om vlakbij luchthavens en binnen alle stedelijke gebieden zoals Amsterdam en Rotterdam te vliegen. Lees hier meer over drone video’s maken in Amsterdam of in Rotterdam. Of kom meer te weten over onze vergunningen en ontheffingen.

Drone video laten maken voor je videoproducties.
 • Specific gecertificeerd
 • Vliegen in No-Fly-Zones
 • Professionele drones
 • Uitgebreide vergunningen & ontheffingen
 • Persoonlijk contact
 • Ervaring sinds 2009

Drone video pilootMeer weten over onze drone video’s?

 

Bel: 06 24 81 25 69

  Zorgeloos een drone video laten maken

  Locatie check

  Drone video locaties zoeken.

  Een geschikte drone locatie vinden is van essentieel belang voor het maken van goede drone beelden, daarom helpen wij je graag bij het spotten van geschikte locaties. Bekijk zelf alvast op de drone kaart in welke luchtruim klasse jouw locatie zich bevindt.

  Kosteloos verplaatsen

  Luchtvaart weer wordt nauwlettend gemonitord

  Gaat het regenen of te hard waaien op de dag dat je de drone video wilt laten maken? Dan kun je de drone shoot kosteloos verplaatsen naar een andere dag. Wij informeren je voor vertrek over de weersverwachting.

  Backup van alle drone video’s

  We slaan alle luchtopnames voor je op.

  De drone opnames worden veilig op onze servers opgeslagen. Dus per ongeluk een schijf gewist, verloren of gecrashed? Geen nood, alle drone video’s slaan we kosteloos minimaal een jaar voor je op.

  • All
  • Drone video's
  Paul Keyzer
  Paul Keyzer
  2023-01-10
  Het is heel fijn samenwerken met dit bedrijf! Professioneel, flexibel en altijd hoge kwaliteit.
  Joris van den Berg
  Joris van den Berg
  2020-10-02
  Samen met Aeriallive Productions een shoot gedaan voor een klant van ons. Zeer prettige samenwerking! De shoot vond plaats in een strikte no-fly zone dichtbij Rotterdam Airport, dankzij de professionaliteit van Jorrit was dit geen enkel probleem. Jorrit beschikt over alle apparatuur en kwalificaties.
  Cas
  Cas
  2020-10-01
  Wij beheren een aantal bewaakte parkeerplaatsen voor vrachtwagens door heel Nederland en hadden luchtopnames nodig om deze locaties in beeld te brengen. Aeriallive heeft deze klus prima geklaard! Zeer vakkundige en bevlogen mannen (om te vliegen moet je ook bevlogen zijn ;-). Artistiek en flexibel. Hele fijne en leuke samenwerking met Jorrit en Ruben. Amicaal maar toch zeer professioneel. Naast enthousiasme en zowel technisch- als artistiek inzicht, beschikt Aeriallive over speciale apparatuur, opleidingen, vergunningen en ontheffingen waardoor zij op veel locaties kunnen vliegen die voor andere bedrijven niet toegankelijk zijn (in ons geval o.a. aanvliegroute luchthaven). Ook fascinerend om te zien hoe een enorm hoge mast wordt opgebouwd t.b.v. contact met de luchtverkeersleiding. Buiten dit alles gaat het natuurlijk ook om het resultaat en dat is fantastisch! Zeer tevreden! Blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen! Van harte aanbevolen!
  Drone Chiefs
  Drone Chiefs
  2020-10-01
  Ondanks de hoeveelheid mist, hebben wij toch nog mooie shots kunnen maken. Jorrit is een piloot met veel ervaring met veel verstand van de regelgeving en drones. Bedankt voor de prettige samenwerking en tot de volgende!
  Erwin Slootweg
  Erwin Slootweg
  2020-10-01
  Professionele drone operator die de zaken netjes op orde heeft. Uitstekende samenwerking, zeer tevreden over de resultaten!
  DhrRenaud
  DhrRenaud
  2017-07-26
  Professioneel en punctueel bedrijf met veel ervaring in de "lucht"
  ×