10 JAAR ERVARING PROFESSIONELE CINEMATOGRAFEN & FOTOGRAFEN MAAK KENNIS MET ONS TEAM ! DRONE CINEMATOGRAFIE, LUCHTFOTOGRAFIE & VIDEOPRODUCTIES DRONE HUREN? 100% GECERTIFICEERDE PILOTEN EN ERVAREN CAMERA OPERATORS WE BRENGEN JOUW PROJECTEN NAAR EEN HOGER NIVEAU WIL JE HET VERSCHIL IN KWALITEIT ZIEN? VRAAG EEN RAW SAMPLE AAN

DRONE VIDEO LATEN MAKEN

Ben jij opzoek naar een professioneel drone video bedrijf?

DRONE VIDEO

Aeriallive is gespecialiseerd in het maken van drone video’s en drone shots voor bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, commercials, tv- en filmproducties. De afgelopen 8 jaar hebben wij met veel passie voor een groot aantal productie bedrijven drone video’s gemaakt. Door onze ervaring voelen we onze klanten goed aan en zorgen we voor een soepele en prettige samenwerking.

drone opnames zijn dynamisch en kunnen een krachtig onderdeel zijn om onderwerpen op spectaculaire wijze in beeld te brengen. Infrastructuur, bouwprojecten, vakantieparken maar ook bewegende onderwerpen laten zich bijzonder goed door onze drones filmen.

Wil je ook een drone video laten maken? Neem dan contact met ons op of bekijk eerst de tarieven.

PROFESSIONELE DRONES

Professionele drone apparatuur
Om aan de behoeftes van onze klanten te voldoen gebruiken wij voor de meeste drone video opdrachten de DJI Inspire 2 met een X5S camera.
De drone is binnen enkele minuten in de lucht en heeft een vliegtijd van maar liefst 22 minuten per set accu’s.

Snelheid & Precisie
Binnen enkele seconden haalt de drone een snelheid van 0 – 97km/h waarmee we met gemak een vrachtwagen op de snelweg of een snelle jacht op zee kunnen volgen. Precisie drone shots zijn ook mogelijk dankzij de obstacle avoidance sensors, GPS en een camera operator (dual operator).

BEELDKWALITEIT

ProRes & RAW
Onze Inspire 2 is uitgevoerd met een 5.2K ProRes & RAW licentie waar menig producer en editor met veel gemak mee zal werken. Deze ProRes & RAW vergroten de Dynamic Range aanzienlijk (12.8 stops). Kortom, met onze drones geniet je van sublieme beeld kwaliteit.

Dual Operator

De perfecte drone video maak je met een dual operator setup. Bij een dual operator setup bestuurd de piloot enkel de drone en kan een ervaren camera operator zich uitsluitend focussen op het bedienen van de camera. Op deze wijze zijn er veel nauwkeurigere opnames mogelijk dan wanneer de piloot ook de camera bediend.

Powersupply on set

Drone opnames met eindeloos power.

Tijdens een opdracht is het belangrijk ten alle tijde volle accu’s beschikbaar te hebben. Daarom hebben wij een portable 230v powerbox gebouwd. Hiermee kunnen we onze video drones en andere randapparatuur zoals cameraladers de hele dag (geruisloos) opladen.

Locaties spotten

Drone video locaties zoeken.

Geschikte vlieglocaties vinden is van essentieel belang voor het maken van goede luchtvideo’s. Daarom helpen we je graag vooraf bij het spotten van locaties, zodat we ons op de draaidag volledig op de opnames kunnen focussen.

Backup

We slaan alle luchtopnames voor je op.

Per ongeluk een schijf gewist, verloren of gecrashed? Geen nood, alle drone opnames slaan wij kosteloos op H264 voor je op. We rekenen geen kosten voor het opvragen van de beelden. Ook kunnen we ProRes en RAW voor je backuppen, maar door de grote hoeveelheid GB’s brengen we per project de kosten van een harde schijf in rekening.

Het weer

Luchtvaart weer wordt nauwlettend gemonitord

Voor het vertrek naar de locatie lichten wij je in over de weerverwachtingen. Kans op neerslag, zonneschijn en de wind in de bovenlagen worden zorgvuldig geanalyseerd en met je doorgenomen. Als blijkt dat het weer niet geschikt is om te vliegen, kunnen draaidagen kosteloos geannuleerd of verplaatst worden.

ONTVANG DIRECT ONLINE EEN OFFERTE

DIRECT PERSOONLIJK CONTACT

Professionele luchtvideo drones Nederland

ONZE DRONES

De luchtvideo's van Aeriallive zijn van de beste kwaliteit.

DJI INSPIRE 2 – X5S/X7

Camera
DJI X5S / X7 – ProRes/RAW licentie

Dual Remotes
DJI Cendence + CrystalSky 7.75” Ultra

Format
Up to 6K, 5.2K
/25p, 4K/50p/25p,

Codec
12-BIT RAW/ProRes/MP4/MOV

Foto resolutie
20.8MP

Vliegtijd:  
22 min per set accu’s
(endless power dankzij powerbox)

Max. Snelheid
97km/h | 0-80km/h, 4sec

Wind compensatie:
<6bft, 11m/s

Bediening
Solo + Active track of dual

DJI S900

Camera
Panasonic GH4, of 360º camera’s

Foto resolutie
16MP, JPG+RAW

Format
4K
/25p, FHD/96p, 50p

Codec
MP4/MOV

Vliegtijd:  
14 min per accu
(downtime ongeveer. 3 min)

Max. snelheid:
60 km/h

Wind compensatie:
<5bft, 8m/s

Bediening
Piloot + Camera Operator (ROC)

De beste drone video camera

OBJECTIEVEN & ND FILTERS

Het perfecte shot vereist een passend objectief en benodigd soms een ND filter. Daarom beschikken wij over de volgende lenzen en filters:

  • DJI 15mm f/1.8
  • Olympus 45mm f/1.8
  • Olympus 14-42mm
  • Laowa 7.5mm f2.0
  • Formatt Hightech Firecrest IRND 1.5
  • Formatt Hightech Firecrest IRND 1.8
  • DJI X7 – 16mm, 24mm, 35mm, 50mm / f2.8

IMPRESS YOUR AUDIENCE FROM SPECTACULAIR ANGLES . .

OFFERTE AANVRAGEN

VOORBEELD DRONE VIDEO’S