DRONE VIDEO LATEN MAKEN

Een professionele drone video laat je door Aeriallive maken.

Drone video laten maken

Een drone video laten maken voor bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, commercials, tv- en filmproducties doe je bij Aeriallive Productions. De afgelopen 11 jaar hebben een groot aantal bedrijven en bureau’s door ons een drone video laten maken.

Drone opnames zijn dynamisch en kunnen een krachtig onderdeel zijn om onderwerpen op spectaculaire wijze in beeld te brengen. Infrastructuur, bouwprojecten, vakantieparken maar ook bewegende onderwerpen laten zich bijzonder goed door onze drones filmen.

Wil je ook een drone video laten maken? Neem dan contact met ons.

Professionele drones

Om aan de behoeftes van onze klanten te voldoen gebruiken wij verschillende drones. Voor de veel eisende klanten gebruiken wij de Inspire 2 met X7 camera en voor opdrachten met een hoger risico de Mavic 3.
De drone is binnen enkele minuten in de lucht en heeft een vliegtijd van maar liefst 22 tot 45 minuten per set accu’s.

Binnen enkele seconden haalt de drone een snelheid van 0 – 97km/h waarmee we met gemak een vrachtwagen op de snelweg of een snelle jacht op zee kunnen volgen. Precisie drone shots zijn ook mogelijk dankzij de obstacle avoidance sensors, GPS en een camera operator (dual operator).

Beeldkwaliteit

Onze Inspire 2 is uitgevoerd met een 5.2K ProRes & RAW licentie waar menig producer en editor met veel gemak mee zal werken. Deze ProRes & RAW vergroten de Dynamic Range aanzienlijk (12.8 stops). Kortom, met onze drones geniet je van sublieme beeld kwaliteit.

Dual Operator

De perfecte drone video maak je met een dual operator setup. Bij een dual operator setup bestuurd de piloot enkel de drone en kan een ervaren camera operator zich uitsluitend focussen op het bedienen van de camera. Op deze wijze zijn er veel nauwkeurigere opnames mogelijk dan wanneer de piloot ook de camera bediend.

Powersupply on set

Drone opnames met eindeloos power.

Tijdens een opdracht is het belangrijk ten alle tijde volle accu’s beschikbaar te hebben. Daarom hebben wij een portable 230v powerbox gebouwd. Hiermee kunnen we onze video drones en andere randapparatuur zoals cameraladers de hele dag (geruisloos) opladen.

Locaties spotten

Drone video locaties zoeken.

Geschikte vlieglocaties vinden is van essentieel belang voor het maken van goede drone video’s. Daarom helpen we je graag vooraf bij het spotten van locaties, zodat we ons op de draaidag volledig op de drone opnames kunnen focussen.

Backup

We slaan alle luchtopnames voor je op.

Per ongeluk een schijf gewist, verloren of gecrashed? Geen nood, alle drone opnames slaan wij kosteloos op H264 voor je op. We rekenen geen kosten voor het opvragen van de beelden. Ook kunnen we ProRes en RAW voor je backuppen, maar door de grote hoeveelheid GB’s brengen we per project de kosten van een harde schijf in rekening.

Het weer

Luchtvaart weer wordt nauwlettend gemonitord

Voor het vertrek naar de locatie lichten wij je in over de weerverwachtingen. Kans op neerslag, zonneschijn en de wind in de bovenlagen worden zorgvuldig geanalyseerd en met je doorgenomen. Als blijkt dat het weer niet geschikt is om te vliegen, kunnen draaidagen kosteloos geannuleerd of verplaatst worden.

ONTVANG DIRECT ONLINE EEN OFFERTE

DIRECT PERSOONLIJK CONTACT

Professionele luchtvideo drones Nederland

ONZE DRONES

De luchtvideo's van Aeriallive zijn van de beste kwaliteit.

DJI INSPIRE 2 – X5S/X7

Camera
DJI X5S / X7 – ProRes/RAW licentie

Dual Remotes
DJI Cendence + iPad Pro

Format
Up to 6K, 5.2K
/25p, 4K/50p/25p,

Codec
12-BIT RAW/ProRes/MP4/MOV

Foto resolutie
20.8MP

Vliegtijd:  
22 min per set accu’s
(endless power dankzij powerbox)

Max. Snelheid
97km/h | 0-80km/h, 4sec

Wind compensatie:
<6bft, 11m/s

Onze drone piloten staan klaar.

DJI Mavic 3

Camera
Hasselblad M4/3, Effective 20MP

Single remote
DJI Smart controller

Format
Up to 5.1K- 50fps / 4K, 100fps

Codec
H265 /MP4 / MOV / D-Log

Foto resolutie
20MP JPG+RAW

Vliegtijd:  
40-46 min per accu
(endless power dankzij powerbox)

Max. Snelheid
68km/h

Wind compensatie:
>6 bft – 15 m/s

De FPV Drone Experience

FPV Drones

Format
4K, 50fps

Style
FPV experience! Ook voor indoor!

Max. snelheid:
fast enough

Bediening
FPV goggles Piloot + Observer (alleen outdoor)

IMPRESS YOUR AUDIENCE FROM SPECTACULAIR ANGLES . .

OFFERTE AANVRAGEN

DRONE VIDEO’S

× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:30