Drone video in Eindhoven laten maken?

Aeriallive maakt drone opnames in Eindhoven. Veilig en gecertificeerd.

Drone opnames Eindhoven

Wie in Eindhoven en omgeving drone video’s of luchtfoto’s wilt laten maken moet volledige gecertificeerd zijn. Eindhoven en omgeving ligt namelijk in het gecontroleerde luchtruim van Eindhoven en Volkel Airport. Voor iedere drone vlucht moet het ministerie van Defensie toestemming geven en dienen de vluchten afgestemd te worden met de luchtverkeersleiding.

Wil je toch in Eindhoven drone opnames maken dan helpen wij je graag verder! We regelen binnen 24u toestemming en zijn we klaar om mooie beelden te maken. Onze klanten hoeven verder niks te regelen.

EU gecertificeerde drone piloten

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze getrainde drone piloten focussen zich op het maken van mooie drone beelden terwijl onze observers de veiligheid op de grond en in de lucht waarborgen.

Waar zet je onze drone voor in?

In de steden is vaak veel te doen. Reden genoeg om er drone opnames te maken. Dit kunnen bedrijfsvideo’s zijn, vastgoed projecten, evenementen, tv en film producties of promotievideo’s. Aeriallive is een professionele partner op het gebied van drone opnames binnen stedelijke gebieden.

Wat wij regelen:

  • SPECIFIC licentie
  • A1,2,3 drone piloot
  • Observer en/of Camera operator
  • Indienen vluchtplan MinDef
  • Risico analyse
  • Toestemming landeigenaar
  • Communicatie met de luchtverkeersleiding

Onze drones

Voor het maken van drone video’s in Eindhoven heb je de keuze uit verschillende drones. Onze DJI Inspire 3 met X9 levert de beste kwaliteit. Tot maar liefst 8K ProRes RAW! Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van 4 verschillende prime lenzen. Het gebruik van een tele lens kan nabij gebouwen voor fantastische parallax effecten zorgen. Onze DJI Mavic 3 is een stuk lichter en heeft enkel een vaste lens. Des al niet te min levert ook deze drone sublime beeld kwaliteit en is deze door zijn geringe gewicht veiliger om mee te vliegen.

Communicatie met Eindhoven Airport

Om drone opnames in de no-fly-zone van Eindhoven Airport te mogen maken moet er voor iedere drone opdracht, schriftelijk een vluchtplan ingediend worden bij het Ministerie Van Defensie. Alvorens we de lucht in mogen moet de luchtverkeersleiding clearance geven. Dit gebeurd telefonisch.

Geringe extra kosten
De extra kosten om in Eindhoven met een drone te vliegen hangt af van de omvang van de opdracht. Over het algemeen bestaan de extra kosten enkel uit het opstellen van de vluchtplannen en communicatie met het ministerie van defensie.

Drone opnames in Eindhoven laten maken.
×