Drone video's, promotie en fotografie voor de toerisme & recreatie

Sinds 2009 specialist voor vakantieparken, resorts, reizen & campings 

Center-Parcs-Luchtopname

Drone opnames

Aeriallive is dé specialist op het gebied van drone opnames voor de toerisme en recreatieve sector. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in het maken van drone video’s en luchtfoto’s van vakantieparken, resorts, campings en recreatiebestemmingen. Daarnaast zijn wij een gecertificeerd drone bedrijf dat overal in de EU mag vliegen. Zelf binnen no-fly-zones.

Videoproductie vakantiepark

Videoproducties

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van boeiende en professionele videocontent voor diverse doeleinden. Of je nu op zoek bent naar aantrekkelijke parkvideo’s, overtuigende promotievideo’s, pakkende primeurs of effectieve social media campagnes, wij hebben de expertise om jouw bestemming op haar best in beeld te brengen en klanten te overtuigen met onze beelden.

Fotografie-vakantie-wellness

Fotografie

Hoe handig zou het zijn om foto’s te laten maken en tegelijkertijd video’s op te nemen? Daarom bieden wij onze klanten een totaalpakket waarin we fotografie en video met elkaar combineren. Dit scheelt veel tijd, planning en kosten. Kunnen filmmakers eigenlijk wel fotograferen? Wij zijn in 2008 afgestudeerde fotografen aan het St. Joost, Breda. Fotograferen is dus ook ons vak.

Voor meer video's en fotografie in de toerisme
check je onze dochteronderneming Sunscreen Media

Parkvideo's

Wil je jouw park op een unieke manier presenteren? Op authentieke wijze tonen onze parkvideo’s de sfeer en hoogtepunten van jouw locatie, waardoor potentiële gasten zich aangetrokken zullen voelen om te boeken.

Onetakers

Bied jouw gasten een virtuele rondleiding aan met onze ‘onetakers’. Hiermee kunnen potentiële bezoekers de accommodaties alvast verkennen voordat ze arriveren. Dit creëert een authentieke en transparante ervaring, wat resulteert in tevreden gasten.

Primeurs

Breng de nieuwste toevoegingen aan jouw park, resort of camping op opvallende wijze onder de aandacht met onze primeur video’s. Trek de aandacht van je doelgroep en creëer buzz rondom je nieuwe aanwinsten. 

Social Media Campagnes

Vergroot je online aanwezigheid en betrokkenheid met dynamische en deelbare videocontent. Onze social media campagnes zijn ontworpen om jouw boodschap te verspreiden en interactie met jouw doelgroep te stimuleren.

Wil je meer van ons werk zien?

×

 

WhatsApp nu met ons!

×