Drone opnames in Rotterdam laten maken

Rotterdam en omgeving

Wie in Rotterdam drone opnames wil maken moet minimaal over een specific drone licentie en een radio bevoegdheid beschikken. Aeriallive heeft alles in huis om dit snel tegen aantrekkelijke tarieven te regelen. Samen met onze ervaren gecertificeerde drone piloten maken wij een vluchtplan en regelen we toestemming van de benodigde autoriteiten.

Drones bieden verschillende beeldkwaliteit.

Drone opnames rotterdam

Voor het beste resultaat vliegen we met een DJI Inspire 3  en X9 camera. De X9 produceert beelden tot wel 8K ProRes RAW en luchtfoto's tot 45MP JPG/RAW.  Voor opdrachten waar flexibiliteit een vereiste is zetten we de Mavic 3 Pro in.  Lees hier meer over onze apparatuur.

Aeriallive

Ons team bestaat uit ervaren drone piloten en camera operators. Met onze jarenlange kennis zorgen wij voor een soepele workflow and de mooiste drone opnames. Door onze allround ervaring kun je bij ons terecht voor alle soorten producties en vliegen we boven bijna ieder gewenste locatie in en rondom Rotterdam en het havengebied.

De beste specificaties voor luchtfotografie.

Checklist:

RT 2-zijdig radiocontact

Om te mogen vliegen in de omgeving van de luchthaven is een radio verbinding met de luchtverkeersleiding noodzakelijk. Daarom zullen wij op de locatie een lange mast met daarop een antenne opbouwen. Vervolgens vragen wij om ‘clearance’ van de luchtverkeersleiding. Dit is meestal een kwestie van minuten.

Neem contact op

Heb vragen over onze drone opnames in Rotterdam? Stuur ons dan een e-mail, Whatsapp bericht of bel ons.

×

 

WhatsApp nu met ons!

×