Drone opnames maritiem en offshore

Drone video’s en luchtfotografie in havenbedrijven, van schepen, cruiseschepen en windmolenparken. Veilig en gecertificeerd.

Drone opnames van havenbedrijven, maritiem en offshore

Om drone video’s of luchtfoto’s te maken in een havengebied of offshore heb vliegervaring en de juiste drones nodig. Aeriallive Productions heeft veel ervaring in het maken van drone opnames in havengebieden en aan boord van schepen.  Om met een drone boven een havengebied te mogen vliegen moet de operator minimaal over een SPECIFIC vergunning beschikken.

Professionele Drones

Wij maken drone opnames met een DJI Inspire 3 met X9 camera of een DJI Mavic 3. De Inspire 3 is het professionele vlaggeschip van DJI en produceert beelden tot 6K ProRes RAW. Op dagen dat het hard waait of wanneer de opnames vanaf een varend schip gemaakt moeten worden is de DJI Mavic 3 een uitstekend alternatief.

Telelenzen voor detail op afstand
Het grote voordeel van de Inspire 3 is dat het mogelijk is om met tele lenzen te filmen. Hiermee kunnen we op een veilige afstand toch details van een project in beeld brengen.

Operationeel drone team

Onze drone piloten zijn niet alleen goed in het veilig vliegen met drones, ze zijn ook sterk in het maken van unieke drone beelden. Ons drone team bestaat uit ervaren piloten en camera operators. We werken met korte lijnen en zorgen voor een prettige samenwerking.

Veiligheid

Ons team weet dat een veilige werk omgeving in een havengebied of offshore van essentieel belang is. We komen altijd met een degelijke PBM set en hebben de middelen om plekken af te zetten en kunnen waarschuwingsverlichting inzetten.
Soms zijn er extra mitigerende maatregelen nodig. Denk hierbij aan het vliegen nabij olietankers of fabrieken waar chemische stoffen vervaardigd worden. Ons team zal vooraf een vluchtplan en een risico analyse maken en de uitkomsten zorgvuldig met de veiligheidsmanager doornemen.

Toestemming grondgebied

Indien er op grondgebied van een havenbeheerder zoals Port of Rotterdam of North Sea Port opgestegen wordt is er toestemming van de havenmeester nodig. Samen met onze ervaren, gecertificeerde drone piloten maken we een vluchtplan en regelen we toestemming.

Maritiem offshore drone bedrijf
  • EU gecertificeerde drone piloot
  • Professionele drone
  • PBM sets
  • Veiligheidswaarnemer
  • Risico analyse
  • Toestemming havenmeester

VIDEO’S

  • All
  • Maritiem en Offshore

Neem gerust contact met ons op!

    ×