Aeriallive Productions

Drone video’s door gecertificeerde piloten

Drone opnames laten maken

Drone opnames laten maken kun je het beste overlaten aan een gecertificeerd drone bedrijf. Daarmee ben je verzekerd van veilige drone vluchten. De meeste gecertificeerde drone video bedrijven werken met professionele drones en leveren hoge kwaliteit beelden. Wil je drone opnames laten maken voor een bedrijfsvideo, promotiedoeleinden, TV, film of serie? Ons team staat voor je klaar. 

Complete video montage & set ervaring

Huur de beste drone piloten in om drone opnames te maken ter ondersteuning van bedrijfsvideo’s, promotievideo’s en social media campagnes. Maar we hebben ook ervaring op de set bij commercials, TV, film, series en documentaires. Het laten maken van een complete drone video inclusief montage behoord ook tot de mogelijkheden. 

Wat kost een drone opname?

Drone opnames laten maken kost gemiddeld tussen de € 340 en € 1500. Naast het standaard uurtarief heeft ook de locatie en het type drone invloed op de prijs. Bij het maken van drone video’s dichtbij luchthavens, havengebieden en aaneengesloten bebouwing valt de prijs hoger uit. Dit komt doordat er extra vluchtplanning noodzakelijk is en soms moet het vluchtplan eerst door de autoriteiten goedgekeurd worden. Bekijk onze tarieven voor een complete drone video inclusief montage.

Keuze uit verschillende drones

Welk type drone het meest geschikt is voor het maken van een drone video hangt af van het beoogde doel. Voor grote videoproducties, commercials, speelfilms is een met drone een full-frame camera geen overbodige luxe. Onze DJI Inspire 3 met X9 8K Full Frame camera is in dat geval de beste keuze. Maar bij een gemiddelde bedrijfsvideo, promotievideo of evenement kun je prima uit de voeten met een kleinere drone. De DJI Mavic 3 Pro is een perfecte keuze. Het zijn beiden professionele drones met sublieme beeldkwaliteit die menigeen zal doen verrassen. Ben je opzoek naar FPV drone opnames? Bekijk dan onze FPV video’s.

Volledige specific certificering

Het is niet altijd toegestaan om drone opnames te maken. Voor het vliegen binnen no-fly-zones of ‘s nachts heb je minimaal een SPECIFIC licentie nodig. Aeriallive Productions beschikt over deze vergunningen en ontheffingen en kan daarom bijna overal in Nederland en overige EU-landen drone opnames maken. Zo is het ook mogelijk om vlakbij luchthavens en binnen alle stedelijke gebieden zoals te vliegen. Lees hier meer over drone video’s maken in Amsterdam , Den Haag, Eindhoven of in Rotterdam

  • Sinds 2009
  • Specific gecertificeerd
  • Vliegen in No-Fly-Zones
  • High-End drones
  • Altijd kosteloos verplaatsen
  • Set ervaring
Met de DJI Inspire 3 X9 Full Frame drone leveren wij meest professionele drone opnames.
Een drone opname laten maken kan het best met een ervaren drone piloot.
Video afspelen over Een drone opname laten maken kan het best met een ervaren drone piloot.

Onze professionele drones

Drone video laten inclusief montage

Een complete video inclusief edit behoord ook tot de mogelijkheden. Indien gewenst voegen wij er passende muziek, een voice-over of geanimeerde teksten aan toe. Een video is vaak pas echt compleet als er ook regulier camerawerk aan te pas komt. Uiteraard bieden wij onze klanten deze mogelijkheden ook. Onze drone video’s o.a. geschikt voor youtube, presentaties, tv en social media. 

Concepten bedenken voor een drone video

Concept

Om de beste drone video's te kunnen maken, nemen wij samen met jouw eerst al je wensen door. Heb je zelf nog geen ideeën? Dan denken we graag met je mee en werken we eerst een doeltreffend concept uit.

Drones bieden verschillende beeldkwaliteit.

Drones

Of het nu gaat om een bedrijfspand, vastgoed project, fabriek of een vakantiepark, met onze 8K full frame drone en ervaren piloten maken wij het verschil en leggen wij ieder project op unieke wijze vast.

Video/audio

Aeriallive beschikt zelf over alle videoapparatuur die nodig is om een complete bedrijfsvideo, presentatie of promotievideo te maken. Naast een goede camera beschikken wij over studio LED's, microfoons, green screens, action cams en camera stabilizers.

Montage

Zijn alle beelden gemaakt? Dan maken wij er een complete video montage van. Indien gewenst voegen achtergrond muziek, logo's, teksten en animaties toe.
Nog niet helemaal tevreden? Dan passen wij de video graag voor je aan.

Video afspelen
Video afspelen
Offshore-Drone-images-square
Video afspelen over Offshore and Maritime drone aerial images.
Zuidas-Drone-opnames
Video afspelen
Video afspelen
Drone video laten maken van een sport evenement.
Video afspelen over Drone video laten maken van een sport evenement.
×

 

WhatsApp nu met ons!

×