Drone opnames Eindhoven

Drone opnames Eindhoven

Wie in Eindhoven en omgeving drone video’s of luchtfoto’s wilt laten maken moet als drone bedrijf volledige gecertificeerd zijn. Eindhoven en omgeving ligt namelijk in het gecontroleerde luchtruim van Eindhoven en Volkel Airport. Voor iedere drone vlucht moet het ministerie van Defensie toestemming geven en dienen de vluchten afgestemd te worden met de luchtverkeersleiding. Wil je toch in Eindhoven drone opnames maken dan helpen wij je graag verder! We regelen binnen 24u toestemming en zijn we klaar om mooie beelden te maken. Onze klanten hoeven verder niks te regelen.

Drones bieden verschillende beeldkwaliteit.

Professionele drones

Er is keuze uit verschillende drones. De DJI Inspire 3 met X9  is het vlaggenschip van DJI en daarmee maak je beelden van de hoogst haalbare kwaliteit. De output is max 8K ProRes RAW / 45MP  en er is keuze uit verschillende objectieven. Voor Voor vluchten met een hoger risico zetten is onze Mavic 3 Pro een erg goed alternatief.  Lees hier meer over onze apparatuur.

Waarom aeriallive in Eindhoven?

Aeriallive biedt bij het maken van drone opnames kwaliteit, flexibiliteit en een flinke dosis ervaring. Als professioneel drone bedrijf proberen altijd het beste uit een drone shoot te halen en investeren in een prettige en duurzame samenwerking. Je kunt drone opnames laten je maken om een bedrijfsvideo aan te vullen, promotie materiaal te maken of om drone video's en luchtfoto's van bedrijfspanden, vastgoedprojecten of evenementen te maken.

De beste specificaties voor luchtfotografie.

Checklist:

Vluchtplan en clearance

Om drone met een drone in de CTR van Eindhoven Airport te vliegen moet je een vluchtplan laten goedkeuren door het ministerie van defensie. Als wij een opdracht binnen krijgen maken wij een vluchtplan en regelen wij toestemming. Je zult hier in de meeste gevallen geen hinder van ondervinden.

Neem contact op

Heb vragen over onze drone opnames in Amsterdam? Stuur ons dan een e-mail, Whatsapp bericht of pas de telefoon op en bel ons direct.

 

×

 

WhatsApp nu met ons!

×