Drone bedrijf Den Haag

Drone opnames en luchtfotografie van Den Haag

Drone opnames Den Haag

Wil je drone video’s of luchtfoto’s van Den Haag laten maken door een gecertificeerd bedrijf? Voor een gedeelte van Den Haag is dat toegestaan. Aeriallive is in gevestigd in Den Haag, dus wij kunnen onze diensten voor een scherp tarief aanbieden. 

DJI-Inspire-3-8K-Surfing

Luchtvideo

Voor het maken van drone video’s in Den Haag gebruiken wij de meest professionele drones op de markt. De keuze bestaat uit de DJI Inspire 3 8K ProRes RAW, de Mavic 3 Pro of diversen FPV drones. Lees meer over ons drone video’s service.

Dit zijn de beste Luchtfoto's van Den Haag

Luchtfoto's

De luchtfoto’s die wij van Den Haag maken worden met een DJI Inspire 3 Full Frame drone gemaakt. Met maar liefst 45MP Full Frame brengen wij ieder detail haarscherp in beeld. Je ontvang van ons altijd een ruime serie luchtfoto’s. Bekijk onze scherpe tarieven.

Professioneel-drone-piloot

Drone piloot huren

De drone beelden worden door Jorrit Pit gemaakt. Jorrit komt uit Den Haag en begon in 2009 met zelfbouw drones luchtopnames te maken. In 2008 studeerde hij aan de St. Joost Academie, Breda en heeft zich altijd op de fotografie en videografie gericht. 

Drone vliegen in Den Haag

Drone vliegen in Den Haag is in sommige gebieden toestaan. Maar vanwege de privacygevoelige locaties zoals het parlement en de ambassades is het niet verboden om in het Centrum van Den Haag met een drone te vliegen.

Op de drone kaart is de grote rechthoekige no-fly-zone goed te zien. Binnen dit vlak kunnen wij helaas niet vliegen. Maar alles incl. de cirkels daarbuiten bieden mogelijkheden. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op

×

 

WhatsApp nu met ons!

×