Drone opnames laten maken in Amsterdam

Drone opnames Amsterdam

Wie in Amsterdam en omgeving drone opnames of luchtfoto’s wilt laten maken moet je over de juiste licenties en ontheffingen beschikken. Amsterdam ligt namelijk binnen het gecontroleerde luchtruim (CTR) van Schiphol. Het is mogelijk om binnen 24u toestemming te krijgen om drone opnames te maken. Samen met onze ervaren gecertificeerde drone piloten maken we een vluchtplan en regelen we goedkeuring van de benodigde autoriteiten. Onze klanten hoeven verder niks te doen.
Drones bieden verschillende beeldkwaliteit.

Professionele drones

Drone opnames maken in Amsterdam doen wij met de DJI Inspire 3 X9, DJI Mavic 3 Pro of een FPV drones. De X9 produceert beelden tot wel 8K ProRes RAW en luchtfoto's tot 45MP JPG/RAW. Voor vluchten met een hoger risico zetten wij de DJI Mavic 3 Pro in. Lees meer over onze apparatuur.

Aeriallive

Of het nu gaat om drone opnames voor bedrijfsvideo’s, film & tv, vastgoed projecten of fotografie, wij verzorgen de opnames op bijna ieder gewenste locatie in Amsterdam. Ons team heeft veel ervaring in het vliegen binnen stedelijke gebieden en we zorgen ervoor dat alle vergunningen netjes op orde zijn.

De beste specificaties voor luchtfotografie.

Checklist:

RT 2-zijdig radiocontact

2-zijdig radio contact met de luchtverkeersleiding is verplicht om drone opnames in de no-fly-zone van Amsterdam/ Schiphol te mogen maken.

Aeriallive beschikt over een eigen radiostation en een drone piloot met RT bevoegdheid. Hierdoor hoeven er geen extra kosten voor een RT’er gemaakt te worden.

Neem contact op

Heb vragen over onze drone opnames in Amsterdam?
Stuur een e-mail, Whatsapp bericht of pas de telefoon op en bel ons direct.

×

 

WhatsApp nu met ons!

×