Drone opnames in Amsterdam laten maken?

Laat ook drone opnames in Amsterdam centrum, de haven of nabij Schiphol maken. Met onze specific eu licentie zorgen wij voor toestemming.

Drone opnames Amsterdam

Als je in Amsterdam en omgeving een drone video of luchtfoto’s wilt laten maken dan moet je over de juiste licenties en ontheffingen beschikken. Amsterdam ligt namelijk binnen het gecontroleerde luchtruim (CTR) van Schiphol. Het is voor Aeriallive in sommige gevallen al mogelijk om binnen 24u toestemming te krijgen.

Samen met onze ervaren gecertificeerde drone piloten maken we een vluchtplan en regelen we goedkeuring van de benodigde autoriteiten. Onze klanten hoeven verder niks te doen.

EU gecertificeerde drone piloten

Onze piloten zijn niet alleen goed in het vliegen met drones, ze zijn ook sterk in het maken van doeltreffende beelden. Ons team bestaat uit ervaren drone piloten en camera operators en we zorgen tijdens een shoot voor een prettige samenwerking.

Waarom Aeriallive in Amsterdam?

Of het nu gaat om drone opnames voor bedrijfsvideo’s, events, vastgoed projecten of tv en film producties, wij verzorgen de drone opnames op de gewenste locatie.

Wat wij regelen:

  • SPECIFIC licentie
  • A1,2,3 drone piloot
  • Observer en/of Camera operator
  • Vluchtplan LVNL
  • Risico analyse
  • Toestemming landeigenaar
  • RT – Radio Communicatie met de luchtverkeersleiding

Onze drones

Je drone opnames worden gemaakt met een DJI Inspire 3 + Full Frame X9 8K camera of met een DJI Mavic 3. Daarmee ben je verzekerd van kwaliteit! Beiden produceren ze beelden van sublieme kwaliteit en dus geschikt voor bijna alle toepassingen. Voor meer info over de camera’s bekijk onze drone pagina.

RT – 2-zijdig radio contact

Om drone opnames in de no-fly-zone van Amsterdam/ Schiphol te mogen maken is een 2-zijdige radio verbinding met de luchtverkeersleiding noodzakelijk.

Nauwelijks extra kosten
Aeriallive beschikt over een eigen radiostation en een drone piloot met RT bevoegdheid. Hierdoor hoeven er geen extra kosten voor een RT’er gemaakt te worden.

Drone opnames binnen CTR.
×