Drone huren met piloot?

Huur een professionele drone bij hét gecertificeerde verhuur bedrijf van Nederland

Drone piloten en camera operators

Het huren van een drone met piloot is bij ons snel geregeld. Onze drone piloten hebben jaren lange ervaring in het maken van drone video’s en luchtfoto’s. Naast onze behendigheid met drones zorgen onze drone piloten voor een soepele samenwerking. We zijn thuis op de set van een film productie, maar we werken ook met veel plezier binnen kleinere producties zoals bedrijfsvideo en promotievideo’s.

Drone huren met piloot

Wij verhuren tegen een scherp tarief een DJI Inspire 3 of Mavic 3 Pro met piloot. Met onze specific certificering regelen wij indien nodig toestemming om te mogen vliegen, een vluchtplan en een camera operator. 

FPV drone piloot huren

Aeriallive werkt met verschillende, goed getrainde FPV drone piloten. Onze piloten zijn te huur inclusief drones. Lees verder voor meer informatie over onze FPV drone piloten. 

Waarom huur je een drone met piloot?

Bij het huren van een drone is het belangrijk dat de piloot veel ervaring heeft op gedaan met de drone waarmee hij of zij gaat vliegen. Daar speelt ook de regelgeving een belangrijke rol. De drone moet namelijk middels een exploitatievergunning geregistreerd zijn en indien er in de specific categorie gevlogen gaat worden, moet de drone zijn toegevoegd aan het operationeel handboek. Daarom verhuren wij in alle gevallen onze drones met piloot. Wel zo veilig en we garanderen de hoogste kwaliteit beelden.

Heb je vragen? Neem contact op

Heb je vragen over het huren van een drone of wil je kennis maken van ons team, neem gerust contact met ons op. We reageren in de meeste gevallen binnen 24u. Bellen kan ook +31 624 81 25 69

Drone piloot met ervaring sinds 2009
Hans de Jonge
Hans de Jonge
2023-01-19
Jorrit is a great pilot and always willing go to go the extra mile to get the perfect shot. His photography background shows in the shots he makes!
Monique van der Deijl
Monique van der Deijl
2023-01-17
Fijn productiebedrijf om mee te werken. Zeer tevreden met onze nieuwe bedrijfsvideo.
Paul Keyzer
Paul Keyzer
2023-01-10
Het is heel fijn samenwerken met dit bedrijf! Professioneel, flexibel en altijd hoge kwaliteit.
Joris van den Berg
Joris van den Berg
2020-10-02
Samen met Aeriallive Productions een shoot gedaan voor een klant van ons. Zeer prettige samenwerking! De shoot vond plaats in een strikte no-fly zone dichtbij Rotterdam Airport, dankzij de professionaliteit van Jorrit was dit geen enkel probleem. Jorrit beschikt over alle apparatuur en kwalificaties.
Cas
Cas
2020-10-01
Wij beheren een aantal bewaakte parkeerplaatsen voor vrachtwagens door heel Nederland en hadden luchtopnames nodig om deze locaties in beeld te brengen. Aeriallive heeft deze klus prima geklaard! Zeer vakkundige en bevlogen mannen (om te vliegen moet je ook bevlogen zijn ;-). Artistiek en flexibel. Hele fijne en leuke samenwerking met Jorrit en Ruben. Amicaal maar toch zeer professioneel. Naast enthousiasme en zowel technisch- als artistiek inzicht, beschikt Aeriallive over speciale apparatuur, opleidingen, vergunningen en ontheffingen waardoor zij op veel locaties kunnen vliegen die voor andere bedrijven niet toegankelijk zijn (in ons geval o.a. aanvliegroute luchthaven). Ook fascinerend om te zien hoe een enorm hoge mast wordt opgebouwd t.b.v. contact met de luchtverkeersleiding. Buiten dit alles gaat het natuurlijk ook om het resultaat en dat is fantastisch! Zeer tevreden! Blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen! Van harte aanbevolen!
Drone Chiefs
Drone Chiefs
2020-10-01
Ondanks de hoeveelheid mist, hebben wij toch nog mooie shots kunnen maken. Jorrit is een piloot met veel ervaring met veel verstand van de regelgeving en drones. Bedankt voor de prettige samenwerking en tot de volgende!
×

 

WhatsApp nu met ons!

×