Watch DJI Inspire 3 8K sample – Surf @ Scheveningen, The Netherlands

De DJI Inspire 3 is uit

DJI, de wereldwijde koploper op het gebied van cameradrones en innovatieve cameratechnologie, onthult de alles-in-één DJI Inspire 3, een gestroomlijnde, nauwkeurige, full-frame 8K-cinemadrone, op maat gemaakt voor filmproducties van het hoogste niveau.

“De Inspire 3 is het professionele vlaggenship waarop alle filmmakers hebben gewacht”, zegt Ferdinand Wolf, Creative Director bij DJI. “Het stelt gebruikers in staat om het potentieel van elke opname volledig te benutten, omdat ze kunnen opnemen in beeldkwaliteit van bioscoopkwaliteit die voorheen alleen beschikbaar was met grote en onhandige camerasystemen. We kijken er naar uit om te zien hoe de Inspire 3 de cinematografie vanuit de lucht naar een geheel nieuw niveau zal tillen.

Nieuw ontwerp

De Inspire 3 heeft een compleet nieuw ontwerp, met een lichtgewicht, geïntegreerde body met een zeer draagbaar, robuust en transformeerbaar frame dat zijn professionele aantrekkingskracht benadrukt. De FPV-camera, visuele sensoren, positioneringsantennes en geheugenkaartsleuf passen naadloos in het casco en zorgen voor een minimalistische, eigentijdse esthetiek.

Dit geavanceerde ontwerp ondersteunt de nieuwe Tilt Boost- en 360° Pan-structuren. Cinematografen kunnen creatief aan de slag met hun opnamen dankzij de opwaartse hoek van 80° van de cardanische ophanging wanneer het landingsgestel is neergelaten.

Met zijn TB51 intelligente dubbele batterijen, die hot-swappable zijn, heeft de Inspire 3 een maximale vliegtijd van 28 minuten. Het heeft een topsnelheid van 94 km/u, opstijg- en daalsnelheden van 8 m/s en een duiksnelheid tot 10 m/s dankzij het krachtige voortstuwingssysteem.

Bekijk deze fantastische beelden die geschoten zijn met de DJI Inspire 3:

ultieme filmische drone-ervaring

Deze hypermoderne drone zet een nieuwe maatstaf voor filmopnamen vanuit de lucht met zijn gestroomlijnde ontwerp, 161° ultrabreed gezichtsveld, nachtzicht FPV en O3 Pro-videotransmissie- en controlesysteem, waardoor ongeëvenaarde vliegprestaties worden gegarandeerd.

De Inspire 3 kan naadloos worden geïntegreerd in grote filmsets en is DJI’s enige drone van cinemakwaliteit, met RTK-aangedreven Waypoint Pro-ondersteuning en omnidirectionele obstacle avoidance. Deze functies maken veiligere, nauwkeurigere vluchtmissies mogelijk dan ooit tevoren.

Meer weten?

Vanaf juni 2023 voegen wij de DJI inspire 3 aan onze vlot toe en zijn wij met deze drone inzetbaar. Heb je vragen over onze toekomstige services met de DJI Inspire 3? Neem dan gerust contact met ons op.

Facebook
Twitter
LinkedIn
×

 

WhatsApp nu met ons!

×