Artist impressions

Drone opnames, ooghoogte fotografie & video. Op iedere plek door in heel Nederland!

Fotografie en video - artist impressions

Om een artist impression een realistisch en geloofwaardig karakter te geven is de implementatie van fotografie van essentieel belang. Daarom hebben wij voor onze klanten een speciale artist impression fotografie service samengesteld. Om onze klanten volledige te kunnen bedienen maken wij zowel drone foto’s -video’s als ook de ooghoogte foto’s.

Drone luchtfoto bedrijf voor artist impressions

Nauwkeurig werk

Bij het maken van drone foto's en video voor artist impressions is nauwkeurigheid een vereiste. De 3D modellen moeten immers precies op de juiste plek in de gefotografeerde achtergrond passen. Daarnaast is de juiste lichtinval essentieel zodat de belichting goed matched. Wij hebben hier veel ervaring mee en zullen de briefings altijd goed doornemen.

VR fotografie

Naast standaard luchtfoto’s leveren wij ook 360 luchtfoto’s die we met de zelfde precisie maken. Om onze klanten optimaal te bedienen leveren wij de 360 VR opnames ge-stitched en wel aan. Afhankelijk van het gewenste formaat hebben de 360 luchtfoto’s een resolutie van 130MP tot een max van 300MP. Uitsluitend DSLR kwaliteit.

No-fly-zones

Aeriallive heeft de juiste ontheffingen om binnen no-fly-zones en stedelijke gebieden te vliegen. Zo kunnen wij onze klanten in bijna alle gevallen voorzien van professionele drone opnames die geschikt zijn voor artist impressions. Het aanvragen voor drone vluchten nabij een luchthaven duurt slechts 24 tot 48 uur.

Klant worden?

Wordt vaste klant en wij geven 20% korting op de eerste opdracht die je door ons laat uitvoeren. Heb je veel opdrachten? Dan kunnen wij in overleg een speciaal tarief aanbieden.

Snelle levering

Levering binnen 24u * op JPG, RAW of TIF formaat via WeTransfer of per post.
Spoedlevering via 5G is mogelijk op aanvraag.
*na de dag van opname.

Get in touch!

×

 

WhatsApp nu met ons!

×