About us

Team

JORRIT PIT

Founder, EU gecertificeerd drone piloot, Camera operator & productie manager

Jorrit Pit haalde in 2008 zijn Bachelor of Design aan het St. Joost Academie. In 2004 begon hij als zelfstandig fotograaf met Jorrit Pit Photography, waar Aeriallive uit voort is gekomen. Met zijn werk won hij bij een nationale contest de eerste prijs van het Pers Museum Amsterdam en werd hij in 2008 derde voor De Fotoprijs van Nikon en was zijn werk enige tijd in het Haags fotografie Museum te bewonderen.

Ruben renaud

Camera operator, observer & assistent

Ruben Renaud haalde in 2007 zijn Bachelor of Design aan de Academie van Beeldende Kunsten in Breda. Zijn werk is regelmatig geëxposeerd en hij ontving diverse nominaties. Ruben werkt sinds de start van Aeriallive Productions als cameraman en observer en heeft daarmee veel ervaring opgedaan in de drone sector. Naast het werk als camera operator is hij gespecialiseerd in het maken van longterm timelapse projecten.

Lennart van der zouwen

Ervaren FPV drone piloot

Neem contact met ons op

lines.png
Video afspelen over Een drone opname laten maken kan het best met een ervaren drone piloot.
De geschiedenis van drones.

Leer ons kennen

2007

Het maken van luchtvideo’s bestaat natuurlijk al heel lang en dit was destijds alleen mogelijk met behulp van reguliere helikopters en vliegtuigen. In 2007 brachten twee Duitsers bouwpakketten (Mikrokopter) op de markt waarmee je zelf een drone kon bouwen die uitgerust kon worden met een professionele DSLR fotocamera.

2009

In 2009 besloten wij de gok te wagen en kochten we een zelfbouw pakket van de twee Duitsers van Mikrokopter. Er zat nog geen camera gimbal onder zoals we die nu kennen. De eerste camera gimbals bouwde we zelf en werden met trage servo’s gestabiliseerd. Hiermee konden we alleen luchtfoto’s maken. Voor video was deze contructie niet stabiel genoeg.

2010

Na velen maanden testen slaagde wij er in 2010 in om een camera systeem te ontwikkelen waarmee we relatief bruikbare drone opnames konden maken.
We waren de eerste die voor populaire tv programma’s Wie is de Mol en Expeditie Robinson filmde. Maar ook Center Parcs is dankzij onze drones een trouwe klant van ons geworden.

De ontwikkelingen zijn de laatste jaren in een razende tempo vooruit gegaan en professionele luchtopname drones zijn nu op veel plekken te koop.

×

 

WhatsApp nu met ons!

×