360 VR VIDEO

360 VR video laten maken? Met onze drone, buggycam en 360 gimbals maken wij van jouw 360 VR video een spectaculaire beleving!

360 VR video
Met 360 VR video heeft de kijker de mogelijkheid om met behulp van een VR-bril, smartphone of computer overal om zich heen te kijken. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat er 7 of meer camera’s gelijkertijd alle mogelijke beeldhoeken filmen. Er blijft dus niets voor de toeschouwer verborgen.

Camera rig
We maken de  VR video’s met een zelf ontwikkelde rig. Op deze 360 VR video rig worden 7 of meer GoPro’s bevestigd. Door de grote hoeveelheid camera’s wordt een zeer hoge resolutie behaald.

Brushless gimbals
Speciaal voor de professionele VR video branche hebben wij verschillende brushless gimbals gebouwd waarmee we onze camera’s kunnen stabiliseren. We hebben een gimbal die onder een drone bevestigd kan worden, maar ook een gimbal voor op een RC auto.
De beelden die we met behulp van onze gimbals maken, zijn zonder veel digitale hulpmiddelen stabiel.

VR car

MAAK JE VR PRODUCTIES SPECTACULAIR MET ONZE VR DRONES & RC BUGGYCAM OPNAMES

OFFERTE AANVRAGEN

360 VR Buggycam

360 VR drone video

3 steps

DIY Freefly Tero by Aeriallive
Type
Aeriallive 360º BuggyCam

Stabilisatie
3-axis gyro gimbal

Snelheid
60km/h

Bediening
Driver met radio remote

Camera
6x GoPro4 Black +FPV view cam

Inzetbaarheid
Voor zowel indoor als outdoor 360 videoproducties. Tracking shots met snelheid, overzichten

Type:
DJI S900, A2 flight system

Vliegtijd:  
18 min per set accu’s

Stabilisatie:
2-axis gyro rig

Wind compensatie:
<5bft, 8m/s

Bediening
pilot + observer (ROC class)

Camera
6x GoPro4 Black +FPV view cam

Inzetbaarheid
Voor zowel indoor als outdoor 360 videoproducties

Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op.

In de aanvraag omschrijf je precies wat je doelstelling is en wat je graag gefilmd wilt hebben. Aan de hand van jouw aanvraag maken wij een concept storyboard. Deze kan aangepast worden tot je hier 100% tevreden mee bent.

Voorafgaand aan de opname datum zorg je er zelf voor dat alle besproken voorbereidingen getroffen zijn. Zodra alles gereed is, kunnen de opnames beginnen.

Alle voorbereidingen zijn getroffen en we kunnen beginnen met de productie. Om een 360 video te maken, werken wij met één cameraman en meestal met een assistent. Terwijl de cameraman de compositie bepaald en voor een ‘clean’ beeld zorgt, zet de assistent alle betrokken personen op de juiste plek. Ons team is goed op elkaar afgestemd en zorgt er voor dat de opnames soepel en efficient verlopen.

De opnames zijn gemaakt en nu kan de montage beginnen.
Het monteren van 360 VR video is een precisie werk en vergt veel tijd en aandacht door de grote hoeveelheid camera’s. De praktijk leert dat hoe meer bewegende onderwerpen er in voor komen, hoe langer de montage duurt.

Indien gewenst kunnen animaties en teksten toegevoegd worden. Deze wensen kunnen tijdens het introductiegesprek besproken worden.

Zodra de montage af is, wordt de film middels een webbrowser of VR-bril aan je gepresenteerd. Als je tevreden bent, kan de film via onze server gedownload worden en kun je met de 360 VR video indruk maken op je toeschouwers!

×