Videoproducties

Met behulp van onze innovatieve technieken en kennis maken wij spraakmakende bedrijfsvideo’s, promotie video’s en infomercials van onderscheidend karakter.

Full service videoproducties

U kunt bij ons ook terecht voor de productie van totaalproducties van bedrijfsfilms, promotievideo’s of infomercials. Wij beschikken over professionele cameramensen en de nieuwste technologieën op het gebied van film maken.

Innovative technieken

Wij werken met verschillende moderne technieken om film te maken. Iedere techniek die wij gebruiken heeft zijn eigen karakter eigenschappen en kwaliteiten. Maar er is één ding dat al onze technieken gemeen hebben en dat is ‘dynamiek’. Wij vinden dat dynamiek een belangrijke rol speelt bij het maken van moderne en aansprekende videoproducties. In de videoproducties die wij maken zult u dan ook veel bewegend beeld terug zien. Beweging maakt de kijk-beleving namelijk levendiger. Aeriallive maakt ondermeer gebruik van video drones, sliders en gyro-cams. Alle deze technieken dragen een steentje bij aan een professionele presentatie van uw bedrijf en projecten.

In 4 stappen uw videoproductie

Pre-Productie
In de pre-productie gaan wij een gesprek met u aan waarin al uw wensen worden besproken. Het is uiteindelijk de bedoeling samen tot een algemeen plan van aanpak te komen. Nadat alle belangrijke punten zijn besproken gaan wij voor u aan de slag. Met de besproken informatie maken wij een storyboard waarin uw doelstellingen worden verwerkt. Zodra wij hiermee klaar zijn wordt deze aan u gepresenteerd.

Productie
Nadat het storyboard is gepresenteerd en wij van u een goedkeuring hebben ontvangen worden er één of meerder productie dagen ingepland. Omdat er al veel voorwerk is verricht en de nodige zaken zijn voorbereid verlopen de draaidag(en) meestal soepel. Ons team zal zorgdragen dat alle geplande opnames met de gewenste kwaliteit worden gemaakt.

Postproductie
Zodra alle opnames klaar zijn beginnen we met de postproductie. De opnames worden uitgezocht en de beste momenten worden geselecteerd. Daarna gaan we, mits dat nodig is, opzoek naar passende ondersteunende muziek voor de videoproductie. Het kan zijn dat een voice-over nodig is voor uw videoproductie, en in dat geval zal dit tijdens de pre-productie al met u besproken zijn.

Als wij de gehele montage af hebben nemen wij weer contact met u op en wordt deze via een afgeschermde pagina aan u getoond. U krijgt van ons de tijd en mogelijkheid om de eerste montage te beoordelen en er feedback op te geven. Tot u helemaal tevreden bent met de montage kunnen wij aanpassingen maken. De eerste feedback ronde krijgt u er van ons altijd standaard bij (dit geldt niet voor grote structurele aanpassingen)

Oplevering
Afhankelijk van waar u de videoproductie voor gaat gebruiken leveren wij op ieder gewenst formaat. Het formaat en kwaliteit waarop bijvoorbeeld een video voor Youtube wordt geëxporteerd is heel anders dan wanneer u er een Blue-ray DVD van wilt laten maken. Ook zijn er vele verschillende codecs beschikbaar. Om het u gemakkelijk te maken leveren wij standaard al onze videoproducties op een aantal gebruikelijke formaten en kwaliteiten aan. Zo kunt u direct al beginnen met het publiceren van de productie op bijvoorbeeld het internet of een groot beeldscherm bij u op kantoor.

 

Spreken onze videoproducties en werkwijze u aan?

Neem dan direct contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvraag

Back to Top