Werkwijze luchtopnames

Wij maken gebruik van de modernste innovatieve technieken op het gebied van beeld maken. Of het nou gaat om het maken van luchtopnames, videoproducties of 360° video, wij leveren altijd een professionele service.

Drones en vliegtuigen

Luchtfoto
Voor het maken van luchtfoto’s en luchtvideo’s maakt Aeriallive gebruik van drones en vliegtuigen. Afhankelijk van de locatie kiezen wij het juiste middel om onze klanten van spraakmakende beelden te voorzien. De keuze hangt af van de locatie. Als de locatie zich binnen een aaneengesloten bebouwd gebiedt bevindt of dichtbij een luchthaven is dan kiezen we er voor om de luchtfoto’s met een vliegtuigje te maken. Onze vliegtuigen mogen namelijk bijna overal in Nederland komen. Drones zijn meer geschikt voor rustiger locaties waarbij de ruimte hebben om veilig te kunnen opstijgen, landen en boven te vliegen.

Luchtvideo
Onze luchtvideo’s worden vrijwel altijd met drones gemaakt. Wij werken met de meest geavanceerde luchtopnames drones die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Met een maximum snelheid van 97 km/h zijn we in staat bewegende objecten te volgen. We vliegen zowel binnen als buiten. Ons grondstation neemt weinig ruimte in beslag en we zijn al binnen een paar minuten operationeel.

Veiligheid

Vergunningen
De piloten van Aeriallive zijn ROC gecertificeerd.

Veiligheid gegarandeerd
Bij elke opdracht analyseert ons team vooraf de mogelijke obstakels en de specifieke kenmerken van de omgeving. Ook windrichting en weersomstandigheden zijn factoren waar we rekening mee houden. Tijdens de opnames zijn we altijd visueel verbonden met onze drones zodat we de veiligheid tijdens de vluchten kunnen waarborgen.

Bespreek uw wensen met ons
Wij denken met u mee over de inhoud van het benodigde beeldmateriaal, concepten en wensen. Wij laten u weten wat de mogelijkheden zijn en geven u een offerte op maat. Ook behoort een demonstratie vooraf tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Back to Top