Werkwijze luchtopnames

Wij maken gebruik van de modernste innovatieve technieken op het gebied van beeld maken. Of het nou gaat om het maken van luchtopnames, videoproducties of 360° video, wij leveren altijd een professionele service.

Luchtvideo & Luchtfoto Drones

Aeriallive gebruikt onbemande helikopters die ook wel bekend staan als drones. Deze onbemande helikopters worden geleid door een piloot en camera operator/waarnemer. De piloot bestuurt de helikopter terwijl de camera operator vanaf een ‘groundstation’ de composities bepaald.

Met een maximum snelheid van 97 km/h zijn we in staat bewegende objecten te volgen. Zowel binnen als buiten. Ons grondstation neemt weinig ruimte in beslag en we zijn al binnen een paar minuten operationeel.

Veiligheid gegarandeerd
Bij elke opdracht analyseert ons team vooraf de mogelijke obstakels en de specifieke kenmerken van de omgeving. Ook windrichting en weersomstandigheden zijn factoren waar we rekening mee houden. Tijdens de opnames zijn we altijd visueel verbonden met onze drones zodat we de veiligheid tijdens de vluchten kunnen waarborgen.

Milieuvriendelijke werkwijze
Onze drones bieden een ecologisch voordeel. Ze werken op oplaadbare accu’s, geven geen uitstoot en maken een acceptabel geluid.

Vergunningen
De piloten van Aeriallive zijn ROC gecertificeerd. Zie veiligheid & certificering

Bespreek uw wensen met ons
Wij denken met u mee over de inhoud van het benodigde beeldmateriaal, concepten en wensen. Wij laten u weten wat de mogelijkheden zijn en geven u een offerte op maat. Ook behoort een demonstratie vooraf tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Back to Top