OVER ONS

Aeriallive is in 2009 in het leven geroepen door Jorrit Pit in nauwe samenwerking met Ruben Renaud en is ontstaan vanuit een passie voor beeld en innovatieve concepten. We zijn altijd opzoek naar nieuwe wegen om onze creativiteit op een originele en dynamische wijze uit te kunnen drukken. We zijn gevestigd in Den Haag maar wereldwijd inzetbaar.

Jorrit Pit (1980)

Piloot, beeldregisseur & techniek
Jorrit Pit studeerde fotografie aan Technisch College Ede en haalde in 2008 zijn Bachelor of Design aan de Academie van Beeldende Kunsten in Breda. In 2004 begon hij als zelfstandig fotograaf met Jorrit Pit Photography, waar Aeriallive uit voort is gekomen. Met zijn werk won hij bij een nationale contest de eerste prijs van het Pers Museum Amsterdam en werd hij in 2008 derde voor De Fotoprijs van Nikon in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars en het Haags fotografie museum.
Neem contact op met Jorrit: +31 624 81 25 69

Ruben Renaud (1980)

Camera operator & beeldregisseur
Ruben Renaud studeerde fotografie aan Technisch College Ede en haalde in 2007 zijn Bachelor of Design aan de Academie van Beeldende Kunsten in Breda. Op dit moment werkt hij als zelfstandige in de videoproductie. Zijn werk is regelmatig geëxposeerd en hij ontving diverse nominaties. Zijn specialisaties zijn bedrijfsfotografie en videoproductie.
Neem contact op met Ruben: +31 641 42 05 52

Back to Top