Luchtvideo in videoproducties

Luchtopnames kunnen het ideale ingrediënt zijn om meer dynamiek aan uw producties te geven. Met onze onbemande luchtvideo drones kunnen wij zowel details als overzichten op spectaculaire wijze in beeld brengen en wordt de toeschouwer geboeid door een continuïteit van veranderend beeld.

Kwaliteit
Het leveren van kwaliteit is voor Aeriallive van primair belang. Om de beste resultaten te behalen nemen wij uw wensen en doelstellingen zorgvuldig met u door en deze zullen ten alle tijden met professionaliteit worden behandeld. Onze opname standaard is Full HD 1080p 50p/50i, .mov, 200Mbps maar ook 4K, 25fps behoord tot de mogelijkheden.

Onze Drones
Wij filmen uitsluitend met High-End gekeurde en verzekerde video-drones . Om ervoor te zorgen dat onze vluchten veilig verlopen werken wij volgens een Operations Manual en zijn onze piloten BNUC-S gecertificeerd.

Stabiliteit
Onze drones zijn voorzien van een direct-drive camera head die ongeacht de bewegingen van de drone altijd strakke en stabiele beelden als resultaat levert. Voor het maken van videoproducties kunnen de drones worden ingezet tot +/- 8 m/s (Begin 5Bft).

Het team
Ons team bestaat uit twee professionals in het beeldend vak.
Zowel de piloot als de camera operator hebben meer dan 14 jaar ervaring betreft video en fotografie. We hebben honderden vlieguren in de vingers en zijn als team goed op elkaar afgestemd. Omdat ons klantenbestand erg divers is zijn we van vele markten thuis.

Verrijk uw videoproducties met unieke opnames vanuit de lucht. Voor meer informatie, een offerte of een demonstratie mail of
bel +31 (0)6 24 81 25 69.

Bekijk ons portfolio

Camera

Bij het maken van al onze luchtopnames gebruiken wij de Panasonic GH4. De GH4 is een unieke camera in zijn soort omdat de camera als één van de weinigen H-DSLR’s kwaliteitsvolle 4K, 25fps beelden produceert. Daarnaast komt er uit deze camera een zeer hoge bit-rate van max 200Mbps. Deze hoge bit-rate zorgt ervoor dat kleurcorrecties/grading makkelijker en vloeiender zal gaan. Zowel Progressive als Interlaced behoord tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende codec als .MOV, AVCHD & MP4. beschikbaar en we maken gebruik van uitsluitend vaste objectieven. U kunt vooraf ook aangeven hoe hoog u de kleurverzadiging, het contract en scherpte wilt hebben.

Waar kunt u onze drones inzetten?
Onze drones zijn zowel buiten als binnen inzetbaar.

Voordelen

    • In één opname van close naar wide zonder optisch uit te zoomen.
    • Film hoogtes vanaf 1 tot 120 meter (max. in Nederland toegestaan).
    • Fly-overs om bijvoorbeeld een omgeving in beeld te brengen.
    • Het volgen van bewegende objecten tot 60km per uur.
    • Circulair om objecten draaien om onderwerpen op unieke wijze naar voren te brengen.

 

terug

Back to Top