LUCHTOPNAME

De mogelijkheden voor het laten maken van luchtopname zijn eindeloos. Met onze onbemande luchtvideo en luchtvideo helikopters brengen wij uw projecten naar een hoger niveau.

 

Resorts & Vakantie bestemmingen
Een van onze specialiteiten is de productie van promotionele video’s voor de toeristische sector. We houden van reizen en we weten goed wat klanten nodig hebben. Met onze luchtopnames kunnen resorts geïntroduceerd worden op een manier die indruk zal maken op uw potentiële klanten.

Vastgoed
Luchtopname (Luchtvideo’s en luchtfoto’s) van Aeriallive dragen bij aan een indrukwekkend portfolio waarmee de verkoop bevorderd wordt. Ook zijn we in te zetten voor het promoten van specifieke terreinen als vakantieparken, sportcomplexen en resorts.

Lees meer…

Marketing
Luchtopnames zijn voor marketing een geschikt middel bij het realiseren van uw commerciële doelstellingen.

Luchtopnames zijn origineel en trekken de aandacht. Of u nou een nieuw automodel wilt promoten, uw commercial wilt verrijken met luchtbeelden of u uw hotel of resort vanuit een unieke invalshoek op uw website wilt presenteren. Aeriallive levert u de beelden die volledig aansluiten bij uw communicatie- en marketingdoelstellingen. Indien nodig werken wij samen met uw team.

Het team
Ons team bestaat uit twee ervaren professionals in zowel het beeldend vak als het besturen van drones. De piloot en cameraoperator hebben meer dan 14 jaar ervaring betreft video en fotografie.
Voor het maken van een luchtopname bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Zet ons in voor:

    • Commercials
    • Bedrijfsvideo’s
    • Communicatie- en Marketingprojecten
    • Televisie- en filmproducties
    • Luchtfoto’s van vastgoed objecten of nieuws items

 

OFFERTE AANVRAAG

Enthousiast geraakt? Neem gerust contact met ons op.
m: +31 (0)6 24 81 25 69 (Jorrit Pit)
m: +31 (0)6 41 4205 52 (Ruben Renaud)
Back to Top