LUCHTFOTO

Met de onbemande drones van Aeriallive zijn we in staat adembenemende luchtfoto’s te maken van uw bedrijf, vastgoed object of huis. Onze luchtopnames bieden een uniek perspectief voor een betaalbare prijs. Wilt u ook een luchtfoto laten maken?

RESERVEER & TARIEVEN

Luchtfotografie op hoog niveau.

LUCHTFOTO LATEN MAKEN

Luchtfoto
Al sinds de komst van de commerciële multirotors maken wij luchtopnames met deze vliegende camera’s. Een luchtfoto maakt vaak meer indruk dan een foto gezien vanuit het bekende perspectief vanaf de grond. De voordelen die met een luchtopname bereikt worden is het geweldige overzicht. Dit kan ideaal zijn als je bijvoorbeeld een huis wilt verkopen en zoveel mogelijk zinvolle informatie in één foto kwijt wilt.

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Aeriallive gebruikt voor het maken van luchtfoto’s professionele DSLR camera’s. Standaard fotograferen we op 21MP en voor speciale aanvragen is tot 220MP mogelijk.

De luchtopname worden in RAW gemaakt zodat ze met zorg geheel GRATIS door ons worden nabewerkt en op ieder gewenst formaat worden aangeleverd.

Luchtopnames gemaakt door professionele fotografen

ONZE FOTOGRAFEN

Zowel de piloot (Jorrit Pit) als de camera-operator (Ruben Renaud) hebben meer dan 15 jaar beroepservaring met fotografie. U kunt dan ook van ons verwachten dat wij uw aanvraag voor het maken van een luchtfoto uiterst professioneel in behandeling zullen nemen en enkel foto’s van hoge kwaliteit zullen leveren . Lees meer over ons team.

Luchtfoto's laten maken van uw huis.

 

 

 

 

Wij hebben veel kennis van beeldbewerking

NABEWERKING & LEVERING

Na afloop worden de luchtfoto’s zorgvuldig voor u geselecteerd en indien gewenst digitaal nabewerkt. We beschikken over een ruime kennis digitale beeldwerking.

Levering binnen 24u op JPG of TIF formaat via WeTransfer of op DVD per post.
Direct service (op locatie) is mogelijk op aanvraag.

Luchtfoto panorama's kunnen ook gemaakt worden.Panorama’s & 360°  luchtfoto’s

Met ons geïntegreerd GPS-Hold systeem kunnen onze luchtfoto drones hun positie nauwkeurig vasthouden. Zo is het mogelijk fascinerende luchtpanorama’s te maken met een zeer hoge resolutie. De lucht panorama’s kunnen levensgroot worden geprint of worden toegevoegd aan een virtual tour.

Wilt u ook een luchtfoto laten maken voor uw portfolio, bedrijf, promotiemateriaal of verslaglegging?  Neem dan gerust contact met ons op.

Back to Top