LUCHTFOTO

Luchtfoto laten maken? Betaalbaar en van uitmuntende kwaliteit

Luchtfoto's met de beste beroeps luchtfotografen.

LUCHTFOTO LATEN MAKEN


Luchtfoto

Een goede invalshoek, helder opvallend licht en de juiste hoogte zijn belangrijke ingrediënten voor een geslaagde luchtfoto. Gelukkig weten onze ervaren luchtfotografen hier alles van.  Wij maken voor jou de perfecte luchtfoto!
Luchtfoto’s hebben als unieke eigenschap in één beeld een geheel bedrijventerrein, bouwobject of landschap te kunnen vangen. Daarnaast wordt door het vogelperspectief ook het onderwerp vaak goed geïsoleerd.

Professionele luchtfoto’s
Aeriallive gebruikt voor het maken van luchtfoto’s uitsluitend professionele camera’s. We fotograferen op 21MP – RAW + JPG en voor speciale aanvragen is tot 220MP mogelijk.

Onze spoed luchtfotografie service levert al binnen 24u.

NABEWERKING & LEVERING

 

Na afloop worden de luchtfoto’s zorgvuldig voor je geselecteerd en indien gewenst digitaal nabewerkt. We beschikken over een ruime kennis digitale beeldwerking.

Levering binnen 24u op JPG of TIF formaat via WeTransfer of op DVD per post.
Direct service (op locatie) is mogelijk op aanvraag.

Luchtfoto panorama's kunnen ook gemaakt worden.Panorama’s & 360°  luchtfoto’s

Met ons geïntegreerd GPS-Hold systeem kunnen onze luchtfoto drones hun positie nauwkeurig vasthouden. Zo is het mogelijk fascinerende luchtpanorama’s te maken met een zeer hoge resolutie. De lucht panorama’s kunnen levensgroot worden geprint of worden toegevoegd aan een virtual tour.

Wil je ook een luchtfoto laten maken voor jouw portfolio, bedrijf, promotiemateriaal of verslaglegging?  Neem dan gerust contact met ons op.

De beste luchtfotografen van Nederland

LUCHTFOTOGRAFEN

 

Zowel de piloot (Jorrit Pit) als de camera-operator (Ruben Renaud) hebben meer dan 15 jaar beroepservaring met fotografie. Je kunt dan ook van ons verwachten dat wij jouw aanvraag voor het maken van een luchtfoto uiterst professioneel in behandeling zullen nemen en enkel foto’s van hoge kwaliteit zullen leveren . Lees meer over ons team.

Luchtfoto's laten maken van uw huis.

Back to Top