360 luchtvideo

Binnenkort gaan wij van start met het aanbieden van 360 luchtvideo. Deze techniek bestaat al een aantal jaar, maar door de toenemende snelheid van onze internet verbindingen en de ondersteuning van Youtube zal 360 video de komende jaren een belangrijke rol binnen onze presentatie middelen gaan spelen.

Met een VR bril beleef je de ultieme 360 luchtvideo ervaring! Vlieg zelf mee! Hoe werkt het? De meeste 360 video systemen werken met 6 of 7 camera’s, zo word ieder denkbare
hoek gedekt. Alle camera’s filmen tegelijkertijd, maar pas achteraf op de computer, worden al deze losse beeldhoeken aan elkaar gemonteerd tot één video. Het effect is gewoon te bekijken vanaf je computer, tablet of telefoon. Maar voor het indrukwekkendste effect moet je de 360 video op je smartphone of door een VR(Virtual Reality) bril bekijken. Dit komt omdat je smartphone en de VR bril zijn voorzien van gyroscopen die ervoor zorgen dat als jij mobiel or bril draait het beeld ook meedraait. Alsof je zelf vliegt!

Vanwege het gewicht van 6 camera’s en een ophangsysteem zijn niet alle drones zijn in staat deze applicatie te ondersteunen.  Maar omdat wij beschikken over drones die een draagkracht van enkele kilo’s hebben is onze apparatuur 100% 360video proof.